Afvoer wc verplaatsen

Wij zorgen voor een snelle en vakkundige verplaatsing van uw wc afvoer
ContactToilet installatie

Afvoer wc verplaatsen

Afvoer wc verplaatsen

De afvoer van een wc verplaatsen is een aardige klus. Tegenwoordig willen veel mensen een hangend toilet installeren in een toiletruimte of badkamer waarin een staand toilet aanwezig is. Het is dan nodig om de afvoer van de wc te verplaatsen en hier komt nog best wat bij kijken. Veel mensen kiezen er dan ook voor om de klus uit te besteden aan een ervaren onderneming. Van Son Installaties staat dan graag voor u klaar. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige service tegen een betaalbaar tarief.

Waarom een afvoer van de wc verplaatsen?

Een wc afvoer verplaatsen is nodig in diverse situaties. In de eerste plaats is het nodig om de afvoer te verplaatsen wanneer een staand toilet wordt vervangen door een hangend toilet. De afvoer verplaatst zich dan van de vloer naar de wand. Het is vervolgens nodig om de vloer van de toiletruimte te renoveren om het gat van de oude afvoer te dichten. Wij kunnen vanzelfsprekend uw toiletruimte renoveren. Wij kunnen ook uw toiletruimte verbouwen wanneer hier de voorkeur naar uit gaat. Het kan zijn dat u de ruimte bijvoorbeeld groter wilt laten maken. Hierbij verandert vaak ook de plaats van het toilet. Ook in dit geval is het nodig om de afvoer van de wc te verplaatsen.

Wij kunnen alles voor u verzorgen

Natuurlijk kunnen wij niet alleen de afvoer van de wc verplaatsen voor u. Wanneer u wilt kunnen wij ook de toilet installatie voor u regelen. Wilt u de toiletruimte laten renoveren of verbouwen? Dan bieden wij u een zeer complete dienstverlening, waarbij wij alles voor u kunnen regelen, van A tot Z. Wij werken met een team van ervaren vakmensen die veel ervaring hebben op het gebied van renoveren en verbouwen van toiletruimten en badkamers. Ook voor badkamerrenovaties en badkamerverbouwingen bent u bij ons van harte welkom.

Wij denken graag met u mee over de toiletruimte

De toiletruimte is vaak ‘het vergeten hokje’ in huis. We pakken iedere ruimte in huis aan om het helemaal naar ons zin te maken, maar de toiletruimte blijft achter. Zonde, want uiteindelijk brengt u ook hier aardig wat tijd door. Het is belangrijk dat de toiletruimte alle elementen heeft die u nodig heeft of prettig vindt. Daarnaast is het fijn wanneer de sfeer en uitstraling goed bij uw smaak passen. Om dit voor elkaar te krijgen van een toiletrenovatie of –verbouwing nodig zijn. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw specifieke toiletruimte.

Wij komen graag de afvoer van uw wc verplaatsen

Is het nodig om de afvoer van uw wc te verplaatsen en wilt u deze klus uit laten voeren door een ervaren onderneming? Dan staat Van Son Installaties voor u klaar. Wij komen ter plaatse voor renovaties en verbouwingen van toiletruimten en badkamers, maar ook om enkel de afvoer van uw toilet te verplaatsen wanneer dit wenselijk is. U kunt natuurlijk altijd eerst een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wilt u meer informatie of advies over een renovatie of verbouwing van de toiletruimte, of over het verplaatsen van de afvoer van uw wc? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties