BADKAMER RENOVATIE

Een nieuwe badkamer tot in de details

De one-stop-shop van de badkamers

BADKAMERRENOVATIE? WIJ REGELEN HET VAN A TOT Z

Een badkamer renoveren of verbouwen is een van onze favoriete uitdagingen. Een geheel of gedeeltelijk nieuwe look creëren met een bestaande structuur kan er namelijk voor zorgen dat de gehele badkamer een totaal andere uitstraling krijgt. En zo’n transformatie, dat is fantastisch om te mogen uitvoeren. Ieder teamlid bij Van Son Installaties draagt dan ook zijn of haar expertise bij om snel en vakkundig een prachtige badkamer verbouwing of renovatie neer te zetten. Meer weten? Vul gerust eens vrijblijvend een offerte-aanvraag in en wij nemen contact op vanuit de regio Vianen (Utrecht).

VAN ONTWERP EN DEMONTAGE TOT HET AFKITTEN

EEN BADKAMER RENOVATIE IN VIANEN (UTRECHT) DOOR EXPERTS

Of u nu zelf ook uw badkamer mede verbouwt of renoveert en wij een handje helpen, of als u ons inhuurt om een complete badkamer renovatie in Vianen (Utrecht) te verzorgen: we zorgen er hoe dan ook voor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Zo kunnen we voor u het gewenste sanitair bestellen en plaatsen, de vloer/muur betegelen, de nieuwe douche of het bad aansluiten, u voorzien van verwarming en ga zo maar door. We ontzorgen u compleet met een volledige renovatie, of helpen en adviseren u met een gedeeltelijke badkamer verbouwing: de keuze is aan u.

Extra toilet plaatsen

EEN (EXTRA) TOILET IN UW NIEUWE BADKAMER IN VIANEN (UTRECHT)

We weten natuurlijk nog niet wat uw wensen zijn, maar wellicht bent u ook op zoek naar toilet renovatie in regio Vianen (Utrecht). Daar zijn we helemaal in thuis, bekijk maar eens deze pagina bijvoorbeeld. Misschien bent u op zoek naar een apart toilet, of juist een wc renovatie in uw huidige badkamer. We helpen u er met veel plezier mee!

KOSTEN BADKAMER RENOVATIE EENVOUDIG UITGELEGD

Ook ‘achter de schermen’ kunt u rekenen op hoge kwaliteit in werk. Ons gedreven team zorgt ervoor dat u geen enkele overlast ervaart tijdens de verbouwing, het slopen netjes gebeurt en de badkamer stralend en perfect afgewerkt wordt achtergelaten. We zorgen ervoor dat we bovendien zo snel mogelijk uw badkamer kunnen verbouwen, zodat u kunt genieten van een ontspannen ruimte om te relaxen en voor uzelf en uw geliefden te zorgen. Meer weten over de kosten voor het verbouwen van een badkamer? Daar zijn we graag transparant over. Lees hier meer.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze of een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met de installateurs van Van Son Installaties vanuit de regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern.