BADKAMER RENOVATIE

Een nieuwe badkamer tot in de details

De one-stop-shop van de badkamers

BADKAMERRENOVATIE? WIJ REGELEN HET VAN A TOT Z

Een badkamer renovatie in Vianen of Utrecht regio laten uitvoeren? U kunt rekenen op het team van familiebedrijf Van Son Installaties. Wij zijn uw zogenaamde ‘one-stop-shop’ en wij ontzorgen u gedurende het hele project. Zo begint alles vaak in onze ruime showroom, waar u een groot aantal ingerichte badkamers kunt bekijken ter inspiratie. Daarnaast vindt u hier een groot assortiment sanitaire producten in alle kleuren en stijlen. In de showroom staan specialisten op het gebied van design en trends voor u klaar. Heeft u alles uitgezocht? Dan nemen de uitvoerend professionals het over. In het team van ons bedrijf vindt u onder meer loodgieters, tegelzetters, stukadoors, installateurs en schilders.

Soms is een badkamer renovatie voldoende voor uw comfort

Wat is nu precies het verschil tussen een badkamer renovatie en een badkamer verbouwing? U kiest voor een badkamer verbouwing wanneer u echt een compleet nieuwe badkamer wilt. Hierbij wordt de hele badkamer volledig gedemonteerd en leeggehaald, waarna we eigenlijk van schets af aan opnieuw beginnen om een badkamer naar wens te realiseren. Alles wordt vernieuwd, en dit doen wij natuurlijk graag voor u! Toch, in bepaalde gevallen is de badkamer wellicht wat verouderd, maar nog wel redelijk naar wens. Dan kan de badkamer weer volledig naar wens worden gemaakt door uitsluitend wat elementen te vervangen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het bad of de douchecabine. In bepaalde gevallen is een badkamer renovatie voldoende om de badkamer weer helemaal aan uw wensen te laten voldoen. Deze badkamer renovatie laat u met een gerust hart uitvoeren door Van Son Installaties.

Wij maken graag een 3D ontwerp van de badkamer

U bent welkom om inspiratie op te komen doen in onze badkamer showroom in Vianen. Toch begrijpen wij dat sanitaire producten er in een showroom anders uitzien dan bij u thuis. U wilt wel zeker zijn dat uw badkamer renovatie echt het gewenste resultaat oplevert. Daarom maken wij graag een 3D ontwerp voor u. Dit ontwerp geeft u een helder beeld van hoe alles er in uw eigen woning uit komt te zien. Overigens kunt u niet alleen uw badkamer laten renoveren door onze professionals. Ook voor een toilet renovatie vormen wij uw professional met alles wat u nodig heeft onder één dak.

Professionele badkamer renovatie: van ontwerp tot eindresultaat

Wij garanderen volledige ontzorging als het gaat om een badkamer renovatie in Vianen of regio Utrecht. Ook in omliggende plaatsen, waaronder De Meern, Nieuwegein en IJsselstein staan wij graag voor u klaar. Wij regelen alles voor u, van advies bij het maken van uw keuzes in onze showroom tot het opleveren van een eindresultaat naar wens. Wilt u toch liever een nieuwe badkamer in plaats van een badkamer renovatie? Wij zijn uw ervaren partner. Uiteraard kunt u altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wilt u eerst meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten?