Badkamer inspiratie

Doe inspiratie op en bekijk onze projecten
ContactProjecten

Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie is natuurlijk altijd welkom wanneer u eens iets anders wilt met de badkamer. U kunt erover denken om de bestaande badkamer te laten renoveren, maar het kan ook het overwegen waard zijn om de badkamer te laten verbouwen. In beide gevallen bent u welkom bij Van Son Installaties. Gaat u een nieuwbouwwoning kopen en wilt u direct een mooie badkamer laten realiseren? Ook dan kunt u wel wat badkamer inspiratie gebruiken. Wij helpen u graag verder en nodigen u uit om eens een kijkje te komen nemen in de showroom. Uiteraard kunnen wij ook de nieuwbouw badkamer voor u realiseren.

Het begint allemaal met de juiste badkamer inspiratie

Een nieuwe badkamer begint met veel badkamer inspiratie. Er zijn zo ontzettend veel leuke en mooie badkamer ideeën dat het erg lastig kan zijn om de juiste keuzes te maken voor uw eigen badkamer. Wij helpen u hier graag bij. Onze ervaren vakmensen werken dagelijks in de meest verschillende badkamers. Hierdoor zien zij veel unieke en traditionele stijlen voorbij komen. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat we goed op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Zo houden wij onze eigen badkamer inspiratie ook goed up to date. Hierdoor kunnen wij altijd goed met u meedenken over het realiseren van uw nieuwe badkamer.

Wij kunnen alles vakkundig voor u regelen

Van Son Installaties heeft een jarenlange ervaring in het verbouwen, renoveren en realiseren van de meest uiteenlopende badkamers en toiletruimten. Wij kunnen u altijd naar wens van dienst zijn wanneer u een badkamer onder handen wilt laten nemen. Hierbij kunnen wij alles voor u regelen, van leidingen verleggen tot het verzorgen van tegelwerk. Wanneer u wilt nemen wij u alle zorgen uit handen en realiseren wij een compleet nieuwe badkamer inclusief installatie.

Wij zetten badkamer inspiratie om in werkelijkheid

Het begint allemaal met badkamer inspiratie, waarbij u de leukste en mooiste ideeën opdoet voor uw eigen badkamer. Wij denken hierin met u mee en kunnen diverse nieuwe ideeën aandragen om het ontwerp voor u te optimaliseren. Dit kunnen wij voor u doen wanneer wij een nieuwe badkamer in een nieuwbouwwoning realiseren, wanneer wij de bestaande badkamer verbouwen of de badkamer renoveren. In alle gevallen kunt u op ons rekenen. Wij bieden u interessante badkamer inspiratie om over na te denken en gaan samen met u aan de slag om een ontwerp op maat te maken.

Wilt u nog wat extra badkamer inspiratie opdoen?

Wij kunnen u vanzelfsprekend meerdere voorbeelden van ons werk laten zien wanneer u zoekt naar goede badkamer inspiratie. Daarnaast kunt u ook badkamer inspiratie op komen doen in de showroom, waar u bijvoorbeeld een keuze kunt maken uit een veelzijdigheid aan badkamertegels. Of het nu gaat om realisatie, renovatie of verbouwing: wij stellen altijd eerst een vrijblijvende offerte voor u op. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en kwaliteiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u direct voorzien van verse badkamer inspiratie om over na te denken.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties