Badkamer loodgieter IJsselstein

ContactKosten berekenen

U gebruikt uw badkamer dagelijks. Hopelijk probleemloos. Maar vroeg of laat kan het toch een keertje mis gaan. Zeker bij oudere badkamers of badkamers die zeer intensief gebruikt worden. Een verstopping in de douche of het bad die u niet weg krijgt, een lekkende afvoer, een kapotte kraan of problemen met het toilet: dergelijke problemen kunnen in elke badkamer optreden. Heeft u hiermee te kampen, dan staat Van Os Installaties voor u klaar. Onze loodgieters beschikken over zeer veel ervaring en alle benodigde kennis en middelen om uw probleem snel en blijvend op te lossen.

De badkamer loodgieter in IJsselstein die snel langskomt

Wij begrijpen als geen ander dat problemen in uw badkamer vaak niet lang kunnen wachten. Niet zelden is er zelfs sprake van spoed. Wij zijn de badkamer loodgieter in IJsselstein die snel bij u langskomt. Wanneer u ons belt, proberen wij u direct te helpen. Vaak kunnen wij u telefonisch al van advies voorzien, of kunnen wij u helpen met het bieden van een noodoplossing. Vervolgens komen wij zo snel mogelijk bij u langs om het probleem te verhelpen.

Wanneer onze loodgieter bij u aankomt, ontvangt u altijd eerst een heldere uitleg van het probleem. Misschien is het een duidelijk probleem dat u zelf ook al hebt kunnen constateren. Soms is de oorzaak niet direct voor u te achterhalen. Wij leggen altijd in begrijpelijke taal uit wat er aan de hand is en wat de oplossing is. Wij schetsen altijd de mogelijkheden zodat u een goede keuze kunt maken. Vaak is reparatie mogelijk. Wij zullen echter duidelijk uitleggen wat volgens ons de beste oplossing is. Soms is preventief vervangen namelijk aan te raden om problemen of herhaling in de nabije toekomst te voorkomen.

Alles in eigen huis

Wanneer u ons inschakelt als uw badkamer loodgieter in IJsselstein profiteert u van een aantal zekerheden. De zekerheid van kwaliteit en service, van snelheid, maar ook van een prettige communicatie en geen gedoe. Wij voeren alle werkzaamheden in eigen huis uit en zijn dus niet afhankelijk van derden. Ook eventueel benodigde materialen kunnen wij u uit eigen voorraad leveren. Zo weet u zeker dat u altijd snel geholpen wordt. Wij zijn niet alleen beschikbaar voor reparaties en vervangingen, maar ook voor uitgebreidere werkzaamheden zoals het opnieuw aanleggen van leidingen of zelfs het ontwerpen en installeren van een compleet nieuwe badkamer. Bel of mail ons voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte.

Direct antwoord op uw vraag? U kunt ons bellen op 030 – 207 25 08

Badkamer loodgieter IJsselstein

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties