Badkamer renovatie aannemer Houten

ContactKosten berekenen

Wilt u een prachtige nieuwe badkamer laten realiseren en bent u op zoek naar een badkamer renovatie aannemer in Houten? Van Son Installaties is de specialist die u zoekt. Wij zorgen voor uw droombadkamer en doen dat bovendien tegen zeer scherpe kosten. Al meer dan 12 jaar zijn wij een gerenommeerde badkamer installateur. Wij werken met een ervaren en goed opgeleid team van eigen loodgieters en installateurs. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, service, een prettige samenwerking en geen gedoe. Wij zijn er trots dat wij vaste montagepartner zijn van diverse gerenommeerde badkamerhandels. Dat zegt alles over onze kunde en kwaliteit.

De badkamer renovatie aannemer in Houten die zorgt voor uw droombadkamer

Wij zijn de badkamer renovatie aannemer in Houten die zorgt voor uw droombadkamer. Dit kunnen wij garanderen omdat wij het gehele proces van A tot Z op ons nemen. Alle werkzaamheden aan uw badkamer voeren wij in eigen beheer uit. Bij ons bent u dus niet afhankelijk van onderaannemers of externe leveranciers. Wij beloven u niet alleen kwaliteit en service, maar ook geen gedoe. Afspraak is afspraak.

Van de eerste schets tot het plaatsen van de laatste tegel of aansluiten van de laatste leiding: wanneer u Van Son Installaties inschakelt als uw badkamer renovatie aannemer in Houten wordt u volledig ontzorgd. Wij bezorgen u een subliem eindresultaat. Dat begint uiteraard bij een goede voorbereiding. Wij nemen graag de tijd om samen met u uw nieuwe badkamer in 3D te tekenen. Zo ziet u al in een vroeg stadium hoe uw badkamer eruit komt te zien.

Vervolgens zorgen onze eigen loodgieters en installateurs voor de installatie van uw badkamer precies volgens ontwerp. Vakkundige installatie en een verfijnde afwerking zijn gegarandeerd. Bovendien werken wij tegen zeer scherpe prijzen. Wij staan bekend om onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Alle materialen leveren wij uit eigen voorraad.

Bespreek uw wensen met ons

Zoekt u nog een goede badkamer renovatie aannemer in Houten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken en u de mogelijkheden te vertellen. Vanzelfsprekend verzorgen wij met plezier een geheel gratis en vrijblijvende, persoonlijke offerte voor u.

Direct antwoord op uw vraag? U kunt ons bellen op 030 – 207 25 08

Badkamer renovatie aannemer Houten

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties