BADKAMER RENOVATIE BILTHOVEN

ontwerp verkoop en montage

BADKAMER VERBOUWEN BILTHOVEN

Badkamer verbouwen van A tot Z in Bilthoven

Bij Van Son Installaties zijn we badkamerspecialist. We weten dan ook precies wat de trends van nu zijn als het aankomt op badkamers en toiletten, en zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en uw wensen. Een badkamer op maat, dat regelen wij. Of het daarbij gaat om een nieuwe badkamer inclusief montage, of u ons vraagt om uw badkamer renovatie te realiseren.

VIND JOUW DROOMBADKAMER

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Inspiratie opdoen? Kom dan kijken in onze showroom. Hier doet u veel inspiratie op van kleurinstellingen, vormen, materialen, Texturen, Kranen & nog veel meer. Vragen kunt u ter plaatsen stellen aan onze badkamer experts.

Stap 1

Ontwerp

Laten we bij het begin beginnen. Het ontwerp van jouw droombadkamer. Na een stijlbepaling zullen onze specialisten u helpen bij het ontwerpen van een mooie 3D visualisatie om een goed beeld te geven van hoe jouw badkamer eruit komt te zien.

Stap 2

uitkiezen

Eenmaal een eerste ontwerp geschetst dan wordt het tijd om in onze showroom jouw artikelen uit te komen kiezen. In de 3D visualisatie houden we namelijk altijd wat ruimte voor kleine aanpassingen om het helemaal eigen te maken. 

Stap 3

Installatie

De dag is eindelijk daar! Het bouwen van jouw droombadkamer. Nu snappen wij natuurlijk dat er soms eerst nog een oude badkamer gedemonteerd moet worden dus daar zullen we eerst bij helpen. Eenmaal klaar met de demontage, dan zullen wij alles eraan doen om jouw badkamer zo snel en perfect te plaatsen.

Stap 4

Nazorg

We ruimen na de installatie natuurlijk alles netjes op en zorgen dat alles perfect is afgewerkt. Mocht u na het installatie nog iets vinden waar u niet tevreden mee bent? Dan mag u altijd even contact opnemen en komen wij het oplossen!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem dan contact op of kom langs de showroom! We zijn benieuwd naar uw wensen en denken met u mee op het gebied van design en techniek.