Badkamer renovatie compleet

Wij voeren vakkundig complete badkamer renovaties uit
ContactKosten berekenen

Badkamer renovatie compleet

Een badkamer renovatie compleet laten uitvoeren door een onderneming met veel ervaring in badkamerrenovaties? Dan kunt u een beroep doen op de veelzijdige dienstverlening van Van Son Installaties. Voor het renoveren van toiletruimten en badkamers komen wij graag ter plaatse. Wij zetten een jarenlange ervaring in om voor u het beste eindresultaat neer te zetten. Hierbij gaan wij volledig uit van uw specifieke wensen en eisen met betrekking tot het eindresultaat. Wij kunnen de badkamer renovatie compleet voor u uitvoeren, maar gedeeltelijk is ook mogelijk. Hierbij neemt u zelf ook een deel van de renovatie voor uw rekening.

Wij voeren uw badkamer renovatie compleet uit

Een badkamer renoveren is geen dagtaak. Het is een project waar veel aandacht naar uit gaat en waarbij de tijd moet worden genomen om de badkamer renovatie compleet uit te voeren. Ditzelfde geldt natuurlijk voor een badkamerverbouwing, wat wij ook voor u kunnen realiseren. Wel is het zo dat wij altijd een planning met u overleggen waar wij ons aan houden. Binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek zetten wij een uitmuntend resultaat neer. U kunt de badkamer renovatie geheel door ons laten uitvoeren, maar u kunt er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Onze dienstverlening wordt zo aangepast op wat u van ons nodig heeft en verwacht.

Nieuw toilet in uw nieuwe badkamer

Veel mensen willen een tweede toilet wanneer zij de badkamer laten aanpakken door een ervaren onderneming. Wanneer wij uw badkamer renovatie voor u uitvoeren, dan kunnen wij ook zorgen voor een nieuw toilet of een extra toilet, afhankelijk van de huidige situatie. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een nieuw toilet inclusief installatie op basis van uw wensen. Zo kunnen wij een staand model realiseren, maar ook het installeren van een hangend toilet is mogelijk.

Compleet nieuwe badkamer na onze renovatie

Wanneer u de badkamer renovatie compleet door ons laat uitvoeren, dan kunt u na afloop van de werkzaamheden genieten van een compleet nieuwe badkamer. De hele uitstraling van de badkamer is anders, beter en vooral mooier. Wij zorgen voor een resultaat van hoge kwaliteit waar u veel jaren van kunt genieten. Uiteraard gaan wij volledig uit van uw wensen en behoeften wanneer wij de werkzaamheden voor u uitvoeren. Wilt u een groot deel van de bestaande badkamer behouden? Dan zijn hier goede mogelijkheden toe. Uiteindelijk draait het erom dat u de badkamer krijgt waar u de komende jaren met veel plezier gebruik van maakt.

Wilt u uw badkamer renovatie compleet laten uitvoeren?

Wij komen graag ter plaatse wanneer u een badkamer renovatie compleet of gedeeltelijk door ons wilt laten uitvoeren. U kunt hiervoor een badkamer offerte aanvragen, welke wij kosteloos en vrijblijvend voor u opstellen. Uiteraard kunnen wij u altijd eerst meer vertellen over onze mogelijkheden en werkwijzen wanneer u de badkamer renovatie compleet of gedeeltelijk door ons uit laat voeren. Neem gerust eens contact met ons op.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties