Badkamer renovatie zonder breken

Het is mogelijk een badkamer te renoveren zonder breken
ContactProjecten

Badkamer renovatie zonder breken

Een badkamer renovatie zonder te breken is goed mogelijk. Er wordt vaak gedacht dat het nodig is om veel breek- en sloopwerk te verrichten om een nieuwe badkamer te realiseren. In werkelijkheid zijn er veel meer mogelijkheden. Wilt u de badkamer verbouwen of kiezen voor het renoveren van de badkamer? Dan zijn er zeker mogelijkheden om dit zonder breken te doen. Uiteraard zijn de werkzaamheden ook afhankelijk van uw wensen en eisen met betrekking tot het eindresultaat. Wilt u een badkamer renovatie zonder breekwerk laten uitvoeren en toch genieten van een nieuwe badkamer? Dan staat Van Son Installaties voor u klaar.

Waarom een badkamer renovatie zonder breken?

Veel mensen vinden het lastig om een keuze te maken tussen de hele badkamer verbouwen, inclusief breken, of de badkamer renoveren zonder te gaan breken. Er zitten dan ook belangrijke voor- en nadelen aan beide opties. Wanneer u wel wilt genieten van de uitstraling van een nieuwe badkamer, maar niet te lang in de rommel en herrie wilt zitten, dan is een badkamer renovatie zonder breekwerk een goede optie. Renoveren zonder breken is sneller, doordat er minder werkzaamheden nodig zijn. Overigens hoeft een badkamer verbouwing ook geen maanden te duren. Hier zijn altijd goede afspraken over te maken.

Wij kunnen ook de badkamer all-in verbouwen

Wij komen graag ter plaatse voor een badkamer renovatie, maar ook wanneer u interesse heeft in een badkamer verbouwing staan wij voor u klaar. Wij kunnen de badkamer all-in verbouwen naar uw wensen en eisen. Hierbij bespreken wij ook het verloop van het project met u, zodat u precies weet wat wij doen en wanneer wij het doen. Zo heeft u ook goed inzicht in de duur van het project, welke wij vanzelfsprekend zo kort mogelijk houden. Wij begrijpen dat u niet te lang in de hectiek van een badkamer verbouwing wilt leven. Ons team zet zich dan ook in om de verbouwing van uw badkamer zo snel mogelijk uit te voeren, waarbij wij de kwaliteit natuurlijk niet uit het oog verliezen.

De badkamer renovatie zonder breken is goedkoper

Kijken we alleen naar de kosten, dan zien we dat een badkamer renovatie zonder dat er gebroken hoeft te worden goedkoper is dan een complete badkamer verbouwing, waarbij er wel sloop- en breekwerkzaamheden worden uitgevoerd. Het project duurt langer en is arbeidsintensiever wanneer er sloop- en breekwerk nodig is. Hierdoor liggen de kosten ook hoger. Wel zorgen wij altijd voor de meest scherpe tarieven, ongeacht of het gaat om een badkamer renovatie zonder breken of om een totale badkamer verbouwing naar wens.

Wilt u ook uw badkamer laten renoveren?

Kiest u voor een vakkundige badkamer renovatie zonder breekwerk? Dan komt het ervaren team van Van Son Installatie graag ter plaatse. U kunt natuurlijk altijd eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u meer informatie of advies over een badkamer renovatie zonder breken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties