BADKAMERMEUBELS

Iedere stijl voor u beschikbaar

Douches

BADMEUBELS MET EEN STIJLVOL DESIGN IN VIANEN (UTRECHT)

Voor het opbergen van handdoeken en toiletartikelen is een mooi badmeubel onmisbaar in iedere badkamer. Ook kan een badmeubel een echte sfeermaker zijn. Kies voor ronde vormen uitgevoerd in warm hout voor een natuurlijke ambiance of juist zwart natuursteen in combinatie met hoogglans wit voor een moderne uitstraling. Wij adviseren u altijd te kiezen voor het badmeubel dat het beste van twee werelden biedt: uitstekende functionaliteit en een eigentijds design. Uiteraard wordt ook een hoogstaande kwaliteit nooit uit het oog verloren. Uw badmeubels laten installeren in Vianen (Utrecht)? Neem contact op!

VAN ONTWERP EN DEMONTAGE TOT HET AFKITTEN

OOK VOOR DE KLEINE BADKAMER IN VIANEN (UTRECHT)

Voor iedere badkamer hebben wij wel een passend badmeubel in de collectie, zelfs wanneer de afmetingen van de badkamer beperkt zijn. Slimme, ruimtebesparende oplossingen zoals smalle kolomkasten, ondiepe wastafels en praktische spiegelkasten met veel opbergruimte. Wij geven u graag advies over de juiste indeling van uw badkamer, zodat de ruimte optimaal benut wordt en het badmeubel het beste tot zijn recht komt.

Wilt u meer weten over badmeubels of een offerte aanvragen voor de installatie? Neem dan gerust contact met ons op. In regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern installeren we graag uw badkamer.

Meer weten?

Een offerte aanvragen of heeft u nog vragen? We horen graag van u via onderstaand formulier of onze contactgegevens.