COMPLETE BADKAMER

Uw wensen en comfort gerealiseerd

Van son installaties

EEN COMPLETE BADKAMERRENOVATIE IN VIANEN (UTRECHT)

Een complete badkamer inclusief montage is ideaal. U heeft contact met een partij die erop toeziet dat het volledige proces zoals gewenst verloopt, van inkoop bij de groothandel tot installatie en afronding. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, en dat de neuzen dezelfde kant op staan. Neem daarom gerust en geheel vrijblijvend contact op met ons team en maak kennis met de werkwijze van Van Son Installaties in Vianen (Utrecht). Weet u al zeker dat wij uw complete badkamer mogen realiseren? Dan staan we voor u klaar in de regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern!

VAN ONTWERP EN DEMONTAGE TOT HET AFKITTEN

EEN NIEUWE BADKAMER INSTALLEREN INCLUSIEF MONTAGE GEREGELD DOOR ONZE SPECIALISTEN

Out with the old, in with the new. Een compleet nieuwe badkamer in Vianen (Utrecht) inclusief montage is een perfecte manier om (een deel van) uw woning te verfrissen. Hiermee bedoelen we dan ook niet een badkamer verbouwing of renovatie, maar het installeren van een nieuwe badkamer. Dit vraagt veel kennis en know-how van niet alleen de laatste trends, loodgieterswerk en installatie, maar ook bouwkunde. En daarom zijn we blij met en trots op ons team, waarin verschillende expertises voorkomen waarmee we u kunnen helpen om uw droombadkamer te realiseren. Benieuwd naar de kosten voor zo’n nieuwe badkamer? Daar leggen we u hier alles over uit.

Badkamers om van te dromen

WENSEN VOOR UW NIEUWE BADKAMER IN VIANEN (UTRECHT) EN ADVIES OVER TRENDS

Wij zijn vooral erg benieuwd naar wat u zoekt in een badkamer. Dat maakt ons werk ook zo leuk, want iedere badkamer is weer anders en ieder huis en bewoner heeft zijn of haar eigen behoeften. Misschien bent u op zoek naar een regendouche, of hebben u en uw partner of kind behoefte aan een tweede wasbak. Hoe het ook zij: wij kunnen het realiseren, maar we horen graag van u wat uw wensen zijn. Weet u nog niet precies wat deze zijn? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres voor advies over de mogelijkheden, spectaculaire sanitairmerken en de stijlen en trends van nu.

MONTAGE VAN A TOT Z EN AFRONDING TOT IN DE DETAILS

Een nieuwe badkamer moet tot in de details kloppen. Dat vinden we dan ook een belangrijk onderdeel van ons werk. Denk hierbij aan het afkitten van tegelwerk, het aansluiten van afvoer en ander precisiewerk. Niet onbelangrijk, want deze details kunnen echt zorgen voor het wow-effect bij u en uw familie en vrienden. Essentieel, dus!

Klaar voor het wow-effect in uw droombadkamer? Bel ons op of vul vrijblijvend een offerte-aanvraag in. Onze installateurs helpen u graag uw nieuwe badkamer te realiseren in de regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern.