DOUCHES

Van industrieel tot klassiek

Douches

DOUCHES: VAN EENVOUDIG TOT ZEER LUXE

Genieten van een weldadige douche met een royale straal warm water? Kies dan voor een stortdouche voor het echte wellnessgevoel. Wij zorgen voor de complete installatie inclusief bijpassende douchethermostaat. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor een luxueuze stoomcabine. Op zoek naar iets eenvoudigers? Voor ieders wens, budget en badkamer hebben wij een passende oplossing. Uw douche in regio Vianen (Utrecht) laten installeren? Neem contact op!

VAN ONTWERP EN DEMONTAGE TOT HET AFKITTEN

STOOMCABINE VOOR ULTIEM RELAXEN

Een stoomdouche is heilzaam voor lichaam en geest. Door de combinatie van de hoge luchtvochtigheid en temperatuur zorgt het niet alleen voor ontspanning, maar heeft het ook een gunstig effect op de huid en luchtwegen.

Wilt u een nieuwe douche laten installeren in regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte.

VAN ONTWERP EN DEMONTAGE TOT HET AFKITTEN

DE JUISTE DOUCHE VOOR IEDERE BADKAMER IN REGIO VIANEN (UTRECHT)

Vandaag de dag plaatsen wij veel inloopdouches, geschikt voor zowel de grote als kleine badkamer in regio Vianen (Utrecht). Glazen doucheschermen zijn verkrijgbaar in talloze maten, vormen en afwerkingen. Zelfs wanneer uw badkamer een schuin plafond heeft, is een douchescherm mogelijk. Een inloopdouche geeft uw badkamer een moderne en luxe uitstraling en is bovendien ook nog eens eenvoudig schoon te maken.

Meer weten?

Een offerte aanvragen of heeft u nog vragen? We horen graag van u via onderstaand formulier of onze contactgegevens.