KRANEN

Veilig en uniek design

Kranen

KRANEN ALS FINISHING TOUCH IN DE BADKAMER IN REGIO VIANEN (UTRECHT)

Een mooie kraan is nét dat detail waarmee uw badkamer helemaal af kunt maken. Modern of klassiek, traditioneel of hip: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij leveren en installeren alle soorten kranen van vooraanstaande merken, zodat een uitstekende kwaliteit gegarandeerd is. Kranen in regio Vianen (Utrecht) laten installeren? 

Heerlijk warm water

KIES VOOR COMFORT EN VEILIGHEID MET THERMOSTAATKRAAN

Nergens is warm water zo onmisbaar als in de badkamer. Een thermostaatkraan zorgt ervoor dat het water tijdens een douche perfect op temperatuur blijft. Bovendien kunt u de watertemperatuur met een thermostaatkraan begrenzen, zodat niemand in uw gezin zich kan verbranden. Veiligheid en comfort ineen dus. Kranen voor de badkamer zijn er in diverse stijlen. Zo kan de wastafelkraan volledig ingebouwd worden voor een strak geheel, of kunt u juist kiezen voor een klassieke kraan. Wij kunnen voor iedere stijl bijpassende kranen leveren.

Meer weten over kranen of een offerte aanvragen voor de levering en installatie van een badkamerkraan of thermostaatkraan in regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten?

Een offerte aanvragen of heeft u nog vragen? We horen graag van u via onderstaand formulier of onze contactgegevens.