Badkamer renovatie De Bilt

Wij voeren vakkundig complete badkamer renovaties uit
ContactKosten berekenen

Zoekt u een ervaren, kundige expert voor uw badkamerrenovatie in De Bilt? Op Van Son Installaties kunt u rekenen. Wij beschikken over meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van de totale renovatie van uw badkamer. Dit betekent dat wij uw betrouwbare alles-in-een partij zijn. Van het aanleggen van leidingen en het plaatsen van sanitair tot het prachtig afwerken met tegels en alles daar tussenin.

Van Son Installaties is gespecialiseerd in particuliere installaties. Wij bieden u een heldere communicatie, vast aanspreekpunt en geen gedoe: afspraak is bij ons afspraak. Wij zorgen voor een badkamerrenovatie die u weer helemaal gelukkig maakt met uw badkamer. Bovendien doen wij dit tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Badkamerrenovatie in De Bilt met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Van Son Installaties werkt met een eigen team van zeer ervaren, goed opgeleide en kundige loodgieters en installateurs. Uw badkamerrenovatie in De Bilt is bij ons in goede handen. Wij staan bekend om onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en daar zijn wij trots op.

Uw badkamer laten renoveren, is vaak best een spannend proces. U doet een behoorlijke investering en verwacht hier natuurlijk een prachtig resultaat voor terug. Wij zijn de partij om dit voor u te realiseren. Een goede renovatie begint bij een prettig eerste contact. Wij maken graag kennis met u om uw wensen te bespreken. Wij denken met u mee en leggen op heldere wijze uit wat de mogelijkheden en opties zijn. Samen met u creëren wij een prachtig 3D ontwerp zodat u al snel een eerste kijk krijgt op uw ideale nieuwe badkamer.

Zodra het ontwerp klaar is, gaan wij voor u aan de slag. Wanneer u Van Son Installaties inschakelt voor uw badkamerrenovatie in De Bilt, weet u zeker dat u geholpen wordt door een ervaren specialist die alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoert. Zo zorgen wij voor kwaliteit, maar ook een heldere, prettige communicatie. Wij beloven u naast een sublieme kwaliteit en service ook geen gedoe. Van levering tot afwerking: alles geschiedt bij ons in eigen huis.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Wilt u uw badkamer laten renoveren? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met u om uw project te bespreken. U bent ook van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen en de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard verzorgen wij graag een gratis en vrijblijvende offerte voor u.

Direct antwoord op uw vraag? U kunt ons bellen op 030 – 207 25 08

Badkamer renovatie De Bilt

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties