3D schetsen: stop met tekenen, start met ontwerpen!

3D schetsen voor badkamer en toilet maken het een stuk makkelijker om uw nieuwe badkamer écht vorm te geven. Veel mensen gaan zelf met potlood schetsen op de bestaande bouwtekening van de woning of zelfs op een leeg vel, waarbij wordt geprobeerd zo veel mogelijk op schaal te tekenen. Dit zijn natuurlijk opties, maar makkelijk is het niet. U komt er waarschijnlijk snel achter dat het meerdere tekeningen kost en dan nog is het maar de vraag of alles wel écht past zoals u het op schets heeft staan. Stop met tekenen en start met ontwerpen van uw nieuwe badkamer of toiletruimte. Het kan bij Van Son Installaties! Wij geven u graag 5 voordelen die de 3D schetsen voor badkamer en toilet u bieden.

1. U kunt 3D schetsen wissen en opnieuw beginnen

Een handig voordeel van 3D schetsen is wel dat ze natuurlijk digitaal zijn. Dat betekent dat u makkelijk een opzet kunt wissen en opnieuw kunt beginnen. Wanneer wij een 3D schets maken voor uw nieuwe badkamer en / of toiletruimte, dan kunnen we hier alle kanten mee op. Heeft u een ontwerp in uw hoofd en blijkt dit op papier helemaal niet zo goed te werken? Dan wissen we het geheel en beginnen we gewoon opnieuw.

2. De 3D schetsen voor badkamer en toilet zijn realistisch

Als u zelf gaat tekenen, dan probeert u natuurlijk alles goed op schaal te doen, maar vaak blijkt dat dit helemaal niet zo eenvoudig is. U vergeet iets, u maakt een muurtje net te lang of te kort, het bad is in werkelijkheid anders of er zijn andere zaken waar u geen rekening mee had gehouden. Tekenen op schaal én naar realiteit is niet makkelijk. Een 3D schets kan wel heel makkelijk realistisch gemaakt worden, waardoor het geheel veel duidelijker is.

3. U kunt écht van alles proberen in een 3D schets

Iets ontwerpen en toch weer veranderen.. Op papier levert dat de nodige ergernissen op. Digitaal is dit niet het geval. Gaat u de badkamer verbouwen en weet u niet zeker of u een douche of bad wilt? Wilt u misschien wel allebei én een extra toilet, maar weet u niet of het wel allemaal past? Met de 3D schetsen kunt u écht alles proberen voordat u definitieve keuzes maakt. Werkt het niet? Dan kan het makkelijk aangepast worden.

4. Met een 3D schets kiest u voor zekerheid

Zekerheid is heel belangrijk. Het komt vaker voor dat mensen zelf hun badkamer of toiletruimte uit hebben getekend en er tijdens de verbouwing ineens achter komen dat het allemaal helemaal niet past. Zonde, want het gaat veel extra geld kosten om het weer aan te passen en op te lossen. Met 3D schetsen loopt u dit risico niet. U kunt direct zien of alles past en hoe alles past. U ontwerpt uw badkamer of toiletruimte precies zoals u het wilt én zoals het ook daadwerkelijk uitvoerbaar is. Zo heeft u altijd zekerheid, en dat is prettig!

5. De 3D schetsen worden voordelig werkelijkheid

Een 3D schets is prachtig, maar vervolgens is het natuurlijk zaak om de 3D schets om te zetten in werkelijkheid. Dit wilt u op de eerste plaats door een ervaren professional laten doen, zodat u kiest voor gegarandeerde kwaliteit en service. Daarnaast wilt u ook niet dieper in de buidel tasten dan nodig. Dan zit u bij Van Son Installaties zeker goed. Wij kunnen de nodige 3D schetsen voor u maken én deze omzetten in realiteit tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard staan wij altijd garant voor een optimale kwaliteit. U kunt natuurlijk altijd eerst even contact met ons opnemen voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties