5 kleuren kranen voor de badkamer

De kleuren kranen voor de badkamer zijn tegenwoordig erg veelzijdig. In het verleden zagen we eigenlijk vooral verchroomde kranen in badkamers, maar tijden veranderen. De badkamers van nu kennen elk een eigen stijl en sfeer. Hier worden de accessoires en het sanitair natuurlijk zo veel mogelijk op aangepast. Hierdoor zijn er nu veel verschillende kleuren kranen beschikbaar. Van Son Installaties ziet duidelijke trends in de wereld van badkamerkleuren en de kranen blijven hierin zeker niet achter.

Deze 5 kleuren kranen zien we het meest

Van Son Installaties realiseert met regelmaat nieuwe badkamers. Wij voeren niet alleen badkamerverbouwingen uit, maar vanuit onze service kunnen wij ook professionele renovaties uitvoeren. Hierdoor zien wij natuurlijk ook veel verschillende trends voorbij komen in de badkamerwereld. Twijfelt u over de kleuren kranen voor uw nieuwe badkamer? Dan delen wij graag de top 5 meest gebruikte kleuren kranen met u.

1. Gouden kranen

Gouden kranen worden steeds populairder. Het goud heeft een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat de kranen echte eyecatchers vormen in de badkamer. Gouden kranen worden vaak gecombineerd met een lichte, marmeren look. Daarnaast zien we de gouden kranen ook steeds vaker gecombineerd worden met zwart voor de mysterieuze sfeer.

2. Zilveren kranen

Zilveren kranen, of verchroomde kranen, blijven altijd populair. Dit is geen nieuwe trend, maar een trend die altijd blijft bestaan. Wanneer u houdt van traditioneel binnen en rustige look in de badkamer, dan zijn de zilveren kranen een uitstekende optie. Zilver kan ook goed worden gecombineerd met de betonlook trend waar we momenteel mee te maken hebben.

3. Koperen kranen

Koperen kranen zijn in het verleden niet erg in trek geweest, maar we zien dat de koperen kranen de laatste tijd wel erg aan populariteit winnen. Dit heeft vooral te maken met de industriële trend die momenteel actief is. Veel mensen willen de relatief donkere kleuren van deze trend aanvullen met unieke details. De koperen kranen passen hier perfect bij.

4. Witte kranen

Witte kranen zijn uniek in hun soort. We zien deze kranen nog niet heel veel, maar er wordt wel steeds vaker gekozen voor relatief lichte kleuren kranen. De witte kranen zijn hierbij erg in trek. Wit past, net als zilver, uitstekend bij de betonlook badkamer. Daarnaast kan wit natuurlijk ook goed worden gecombineerd met tal van andere kleuren. Het is immers een neutrale kleur die zich met alle andere kleuren laat combineren.

5. Zwarte kranen

Zwart sanitair wordt met de dag aantrekkelijker, zo lijkt het. We zien namelijk steeds vaker dat mensen kiezen voor zwart sanitair. Hier is nog een extra trend in te onderscheiden. We zien niet alleen de glanzend zwarte kranen, maar we zien vooral ook veel matzwarte kranen. Dit is dus nog een trend op zich. De zwarte kranen zijn ideaal voor in de moderne, eigentijdse badkamer waarin een stoere uitstraling gewenst is.

Welke kleuren kranen passen bij uw badkamer?

Er zijn veel verschillende kleuren kranen beschikbaar. Het kan hierdoor lastig zijn om te bepalen welke kleuren sanitair wél goed bij de badkamer passen en welke niet. Wij raden u aan om goed te kijken naar de combinaties van badkamer kleuren onderling en om alles vooraf goed in beeld te brengen. Maak uw badkamerplan visueel, zodat u daadwerkelijk kunt zien hoe alles uitpakt. Uiteraard helpen wij u ook graag bij het maken van de nodige keuzes. Wilt u meer weten of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties