Badkamer kleuren kiezen: ontdek de top 10!

Badkamer kleuren kiezen om uw badkamer een nieuwe sfeer te geven? Dat valt niet mee. Wanneer u een kijkje neemt in het assortiment van de gemiddelde bouwmarkt, dan komt u letterlijk honderden verschillende kleuren tegen. Welke kleur past nu perfect bij de badkamersfeer die u wilt bereiken? Van Son Installaties helpt u graag op weg. U kunt uw nieuwe badkamer kleuren kiezen uit de top 10 die wij hebben samengesteld.

1. Blauwgrijs

Blauwgrijs is een serene kleur, maar biedt toch wat meer diepte dan poederblauw of lichtgrijs. Het komt net even wat sterker over, waardoor het een unieke badkamersfeer kan realiseren. Deze kleur zorgt voor meer creativiteit, waardoor u direct meer badkamerinspiratie op kunt doen.

2. Mintgroen

U kunt voor wat lichtere, frisse badkamer kleuren kiezen wanneer u een rustige badkamersfeer wilt realiseren. Mintgroen is een mooie keuze. Deze zachte kleur zorgt voor frisheid en roept de rust van de natuur op.

3. Donkergeel

Donkergeel wordt ook wel zonnig geel of goudsbloemgeel genoemd. Het is een zeer warme kleur die tegen oker aan zit. Wilt u voor badkamer kleuren kiezen die zorgen voor wat speelsheid, warmte en vrolijkheid? Dan is donkergeel een uitstekende keuze.

4. Kobaltblauw

Zoekt u naar een klassieke kleurenmix om wat drama toe te voegen aan uw badkamersfeer? Dan is kobaltblauw een goede optie, gecombineerd met helderwit. Het witte zorgt voor frisheid, ruimte en schoonheid. Het kobaltblauw zorgt voor een stukje traditie voor de klassieke look.

5. Aquablauw

Is uw badkamer wat verouderd en laat u de badkamer renoveren om weer te kunnen genieten van een moderne ruimte? Dan is aquablauw een fantastische keuze voor uw nieuwe badkamer. Deze oceaantint werkt namelijk uitstekend in moderne ruimten. Zo wordt deze kleur ook veel gebruikt in moderne wellness centra.

6. Roze

Wilt u meerdere badkamer kleuren kiezen en bent u niet bang voor iets ‘gedurfd’? Dan kunt u goed aan de slag met roze. Om de rust in de badkamer te behouden is het goed om te kiezen voor een warme tint, zoals oudroze of poeder roze. Deze kleuren zijn uitstekend te combineren met wit en zwart voor een moderne look.

7. Grijs

Grijs behoort tegenwoordig tot de absolute woontrends, vooral ook omdat we te maken hebben met de betonlook trend. Dit geldt zeker ook voor de badkamer. Wilt u badkamer kleuren kiezen die écht helemaal van nu zijn? Dan is grijs een uitstekende keuze, vooral ook omdat deze kleur nooit uit de tijd raakt en makkelijk te combineren is met veel andere kleuren.

8. Roomwit

Roomwit wordt ook wel warm wit genoemd. De meest donkere ruimten in huis kunnen worden omgetoverd tot een rustige, kalmerende ruimte met deze kleur. Is uw badkamer vrij donker en wilt u zorgen voor een warme, lichte badkamersfeer? Dan is roomwit een mooie keuze.

9. Helderwit

Is uw badkamer klein van stuk en wilt u badkamer kleuren kiezen die de badkamer groter laten lijken? Dan ligt helderwit natuurlijk voor de hand. Helderwit is een strakke kleur die licht reflecteert, waardoor de badkamer groter lijkt. Natuurlijk kunt u voor een mooie badkamersfeer kiezen voor een combinatie van helderwit en een andere lichte kleur.

10. Zwart

Zwart is wellicht niet de eerste kleur waar u aan denkt, maar deze kleur kan zeker het overwegen waard zijn. Heeft u helderwit sanitair en helderwitte badkamermeubelen? Dan zorgt u voor een indrukwekkend contrast met zwart op de wanden. Zwart is overigens niet aan te raden wanneer u een relatief kleine badkamer heeft of wanneer de badkamer weinig natuurlijk licht heeft.

Wij helpen u graag badkamer kleuren kiezen

Er zijn zo ontzettend veel kleuren beschikbaar dat het erg lastig kan zijn om een goede keuze te maken. Badkamer kleuren kiezen blijft gewoon moeilijk, zeker wanneer u een bepaalde badkamersfeer voor ogen heeft. Wij helpen u daarom graag. Zo kunnen wij een 3D-schets voor u maken en met u meedenken over de juiste combinaties. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een complete badkamerrenovatie, badkamerverbouwing of uitsluitend de installatie van sanitair. Wilt u meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties