Badkamerspecialist Van Son Installaties: onze 5 garanties!

Badkamerspecialist Van Son Installaties staat al meer dan 10 jaar klaar voor de professionele uitvoering van zowel grote als kleinere projecten. Van toiletrenovatie tot badkamerverbouwing; wij zijn uw ervaren partner. Als uw ervaren badkamerspecialist kunnen wij u altijd de beste servicegaranties aanbieden. Wij laten u graag kennismaken met de 5 belangrijkste garanties van Van Son Installaties.

1. Uitgebreide eigen voorraad

Wanneer er installatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden, dan is het erg vervelend als de klus in de wacht wordt gezet wegens het ontbreken van benodigd materiaal. Vaak is het belangrijk dat installatiewerkzaamheden op korte termijn professioneel uitgevoerd worden. Van Son Installaties houdt een uitgebreide eigen voorraad aan, waardoor wij veel benodigd materiaal direct voor handen hebben. Hierdoor kunnen wij u sneller van dienst zijn voor het uitvoeren van installatiewerkzaamheden.

2. Uw badkamerspecialist met een zeer ervaren team

U wilt kunnen rekenen op de kennis, de kunde en de vaardigheid van de professional die u inschakelt voor een complete badkamer of een renovatie. Wij bieden u de garantie dat u altijd te maken krijgt met ervaren vakmensen. Bij badkamerspecialist Van Son Installaties werken wij uitsluitend met goed opgeleide, zeer ervaren installateurs. Ons team bestaat uit absolute specialisten en wij zetten altijd de juiste specialist op elke klus.

3. Wij garanderen een A tot Z dienstverlening

Wij werken niet volgens een ‘u vraagt, wij draaien’ –principe. Want, wat als u nu nog niet precies weet wat u wilt of u bent niet goed op de hoogte van de bestaande mogelijkheden? Bij Van Son Installaties bieden wij de beste servicegaranties en daarbij krijgt u zeker ook de garantie op een A tot Z dienstverlening. Onze service begint al bij een gedegen advisering. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden en denken graag met u mee. U kunt altijd op ons rekenen, dus vóór, tijdens en ná het uitvoeren van de werkzaamheden.

4. Een uitstekende storingsdienst

Van Son Installaties staat op diverse vakgebieden voor u klaar. Wij kunnen uw toiletruimte of badkamer onder handen nemen, maar wij zijn ook uw ervaren partij voor cv-ketel onderhoud en reparatie. Een professioneel, periodiek onderhoud verkleint het risico op problemen. Helaas zijn storingen nooit volledig uit te sluiten. Krijgt u te maken met storingen aan, of problemen met, de cv-ketel? Dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week een beroep doen op onze storingsdienst. U heeft dan altijd de zekerheid dat er op korte termijn een ervaren monteur bij u langskomt.

5. Altijd financiële duidelijkheid

Wanneer u bij ons komt voor bijvoorbeeld een renovatie van uw toiletruimte of een complete badkamerverbouwing, dan weet u dat dit geld kost. U weet dat u moet investeren om er iets moois voor terug te krijgen. Het is voor u prettig om te weten hoevéél u precies investeert. Wij berekenen daarom altijd vooraf alle kosten voor u, inclusief de bijkomende kosten voor onder meer gereedschap en materiaal. Hierdoor kunnen wij u voorafgaande altijd duidelijkheid geven over het financiële plaatje en komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. U kunt bij ons altijd rekenen op een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Heeft u een ervaren badkamerspecialist nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren, enthousiaste en eerlijke badkamerspecialist die u de beste garanties tegen een vriendelijke prijs aanbiedt? Dan bent u welkom bij Van Son Installaties. Wij stellen altijd graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wilt u eerst meer weten of heeft u behoefte aan informatie of een persoonlijk advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties