Badkamerstijlen: welke zijn het meest populair?

Badkamerstijlen zijn zeer uiteenlopend. De tijd waarin iedereen een witte of lichte badkamer had is nu echt voorbij. Steeds meer mensen met een koopwoning maken een keuze voor de nieuwere, uniekere badkamerstijlen waar we in deze tijd mee te maken hebben. Sommige trends staan nog niet erg lang, andere badkamerstijlen behoren inmiddels wat langer tot de trends die niet overvliegen. Van Son Installaties geeft je inzicht in 5 populaire badkamerstijlen.

1. De betonlook badkamer

Betonlook is een trend. Dit geldt voor woonkamers, voor slaapkamers, voor keukens en zelfs voor tuinen. Niet zo vreemd dat we de betonlook stijl ook vinden onder de meest populaire badkamerstijlen. Er zijn meerdere badkamer kleuren die goed passen binnen de betonlook badkamer. Zo kan de betonlook trend worden aangevuld met wit of juist zwart sanitair. Natuurlijk is traditioneel verchroomd sanitair ook mogelijk.

2. De industriële badkamer

De industriële trend lijkt ook niet over te vliegen en heeft zich van de woonkamer ook naar de badkamer verplaatst. We zien steeds meer industriële badkamers verschijnen. Zij hebben allemaal dezelfde badkamerstijl, maar toch stuk voor stuk een unieke look. Dit heeft vooral te maken met het feit dat industrieel heel veelzijdig is. In de industriële badkamer vinden we veel donkerdere, stoere tinten.

3. De landelijke badkamer

Veel mensen houden van landelijk en combineren dit graag met de natuurlijke stijl. Deze combinatie zien we al jaren onder de meest populaire badkamerstijlen en de stijl zal zeker niet gaan verdwijnen. In de landelijke badkamer worden vaak houten elementen gecombineerd met eenvoudige accessoires. Daarnaast zien we ook steeds vaker dat de landelijke stijl wordt gecombineerd met luxe elementen, zoals waskommen.

4. De moderne badkamer

Modern raakt nooit uit de tijd, maar de stijl zelf verandert wel lichtelijk. De moderne badkamer heeft vaak lichte kleuren, soms gecombineerd met zwarte accenten. We zien veel wit terug in de moderne badkamer en in de meeste gevallen is er sprake van verchroomd sanitair. De vloertegels zijn vaak wat groter, terwijl we meestal traditionele, vierkante tegels op de wanden zien. Zo wordt de moderne badkamerstijl vaak gecombineerd met de traditionele uitstraling.

5. De mediterrane badkamer

Een mediterrane badkamer is niet voor iedereen weggelegd. Je houdt ervan, of juist niet. Een middenweg is er eigenlijk niet. Dit heeft vooral te maken met de specifieke, afwijkende kleuren die worden gebruikt. Zo zien we vaak warm-oranje verschijnen in de mediterrane badkamer, maar ook turquoise komt veel voor. Dit is zeker één van de meest kleurrijke badkamerstijlen van dit moment. Mediterrane badkamers zijn sfeervol en weten het echte vakantiegevoel over te brengen als je ervan houdt.

Welke badkamerstijlen passen bij jou?

Heb jij voorkeur voor één van bovenstaande badkamerstijlen, of heb je een heel eigen stijl die eigenlijk niet in een hokje te plaatsen is? Je kunt tegenwoordig alle kanten op met de badkamer. Wil jij een complete badkamer laten verbouwen en in de gewenste sfeer laten brengen? Dan staan wij voor je klaar met een zeer complete service. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, advies of een offerte op maat.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties