De badkamer laten verbouwen? 5 aandachtspunten!

De badkamer laten verbouwen is natuurlijk dé manier om ervoor te zorgen dat de nieuwe badkamer echt helemaal aan uw wensen voldoet. Hier komt wel heel wat bij kijken, zeker wanneer er aardig wat veranderd moet worden. Juist omdat er veel bij komt kijken is het vrij eenvoudig om iets over het hoofd te zien. Van Son Installaties geeft u daarom graag 5 aandachtspunten voor wanneer u de badkamer wilt laten verbouwen.

1. Een praktische plek

U kunt de badkamer laten verbouwen in de ruimte waarin de badkamer zich nu bevindt, maar u kunt er ook voor kiezen om de nieuwe badkamer te realiseren in een andere ruimte in uw woning. In veel oudere woningen bevindt de badkamer zich op de begane grond, terwijl het in deze tijd wenselijk is om de badkamer op de eerste verdieping te hebben. Het kan, zeker met het oog op de waarde van uw woning, goed zijn om de badkamer een andere plek in huis te geven. Wij adviseren u hier natuurlijk graag bij.

2. Maak afspraken over het douchen

Uw eigen badkamer is een tijdje buiten gebruik. Wanneer u ons inschakelt voor uw badkamerverbouwing, dan zorgen wij ervoor dat de nieuwe badkamer zo snel mogelijk klaar is. Toch kunt u er niet omheen dat u het een tijdje zonder badkamer moet stellen, terwijl u in deze klusperiode vaak juist wat vaker wilt douchen. Maak goede afspraken met mensen in uw omgeving bij wie u gebruik kunt en mag maken van de badkamer.

3. De badkamer laten verbouwen naar een nieuwe indeling

Het verbouwen van de badkamer is natuurlijk wel even iets anders dan een snelle badkamerrenovatie, waarbij alles op dezelfde plek blijft staan. In verreweg de meeste gevallen willen mensen de badkamer laten verbouwen om een nieuwe indeling te kunnen realiseren. Dit is dan ook hét moment om veel aandacht te besteden aan het positioneren van bijvoorbeeld de douchecabine of inloopdouche, het bad, de wastafel(s) en het toilet. Indien gewenst kunnen wij vooraf een 3D-ontwerp voor u maken, zodat u kunt zien hoe alles uitkomt in de nieuwe indeling. U kunt dan altijd nog wijzigingen aanbrengen wanneer dit nodig is.

4. Controleer al het leidingwerk

U wilt niet nu de badkamer laten verbouwen en over twee jaar alles moeten openbreken omdat er een probleem is met het leidingwerk. Laat daarom al het leidingwerk goed controleren. Moeten er leidingen vervangen, toegevoegd of verplaatst worden? Dan kan dit direct worden geregeld bij de badkamerverbouwing. Zo stelt u zeker dat u de komende jaren geen omkijken meer heeft naar uw nieuwe badkamer.

5. Loop al uw checklists nog eens na

Veel mensen maken gebruik van checklists wanneer zij de badkamer laten verbouwen. Dit is natuurlijk altijd een goed idee. Zo voorkomt u dat er alsnog zaken over het hoofd worden gezien. Loop voor aanvang van de verbouwing de checklists nog eens na. Heeft u echt alles in huis wat u nodig heeft voor de badkamerverbouwing? Moet er nog iets na worden geleverd dat er eigenlijk al had moeten zijn? Weet u zeker dat de ingeschakelde professionals écht op de juiste dag en tijd aanwezig zijn om te starten? Controleer alles nog eenmaal, voor de zekerheid. Komen wij uw badkamer verbouwen? Dan bent u altijd zeker dat wij op de juiste dag en tijd aanwezig zijn. Wij komen onze afspraken stipt na.

De badkamer laten verbouwen of renoveren

Wilt u de badkamer laten verbouwen of wilt u de badkamer renoveren? Van Son Installaties staat voor u klaar met een passende service voor een badkamerverbouwing of –renovatie. Wij zorgen er graag voor dat u op korte termijn kunt genieten van een nieuwe badkamer die perfect bij u past. Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag. Uiteraard kunt u ook altijd een offerte bij ons aanvragen. Wij stellen deze vrijblijvend voor u op.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties