Dit zijn dé badkamer trends voor 2021

De badkamer trends voor 2021 zijn alweer bekend en dat betekent dat veel mensen weer lekker aan de slag gaan met de badkamer. Natuurlijk zijn er altijd trends die niet direct passen bij uw persoonlijke smaak of de beschikbare ruimte, maar er zijn ook altijd wel interessante badkamer trends die zorgen voor veel inspiratie. Van Son Installaties deelt de beste badkamer trends voor 2021 met u.

1. Laat zo veel mogelijk zweven in de badkamer

Eén van de meest praktische badkamer trends voor 2021 is wel dat alles zo veel mogelijk mag zweven. Denk niet alleen aan een zwevend toilet, maar bijvoorbeeld ook aan zwevende badkamermeubels. Het is mooi, zorgt voor een ruimtelijke sfeer en het zorgt voor veel voordelen op het vlak van reiniging. Een ideale, nieuwe trend die wij zeker aan kunnen raden!

2. Groot formaat wandtegels

Mozaïektegeltjes tegen de wanden is nu wel echt ‘uit de tijd’ geraakt. De kleine tegeltjes vragen om veel voegwerk en dat maakt de badkamer optisch kleiner. Dit heeft ervoor gezorgd dat de grote badkamertegels nu echt helemaal ‘hot’ gaan worden komend jaar. Hoe minder voegwerk zichtbaar is, hoe groter de badkamer lijkt. Ook deze badkamer trend maakt het schoonmaken van de badkamer een stuk eenvoudiger.

3. Spiegels en medicijnkasten met achtergrondverlichting

In elke badkamer is natuurlijk wel een spiegel te vinden. De medicijnkast komen we ook nog altijd veel tegen in de badkamer. Deze mogen volgens de trend ook lekker blijven. Gaat u de badkamer renoveren en wilt u het wel graag iets anders zien? Dan is het goed om te weten dat de nieuwste badkamer trend het laten inbouwen van spiegels en medicijnkasten is. Deze worden in nisjes in de wand geplaatst en voorzien van mooie achtergrondverlichting.

4. Kies voor de gemakken van een kleiner bad

Eén van de meest opvallende badkamer trends voor 2021 is wel de keuze voor een kleiner bad. Voorheen was het een ware trend om een zo groot mogelijk bad te plaatsen. Paste dit niet? Dan maar helemaal geen bad. Nu hebben we te maken met de trend van kleine baden. Hierdoor is het makkelijker om, ook in de wat kleinere badkamers, een douchecabine en een bad te combineren. Daarnaast is een kleiner bad sneller gevuld, waardoor er ongemerkt water bespaard wordt. Een duurzame trend dus!

5. Gebruik warme tinten in de badkamer

We zien steeds vaker dat er verf gebruikt wordt in de badkamer. Er zijn dan ook uitstekende verfsoorten die prima kunnen worden toegepast in de natte cel én die ook vochtig gereinigd kunnen worden. Een bijkomend voordeel is wel dat u echt elke kleur aan de badkamer kunt geven. Volgens de nieuwste badkamer trends voor 2021 kiest u het best voor een warme kleur.

6. Een wastafel met kwarts top

Wastafelmeubels zijn er in alle soorten en maten. U kunt zelfs een exemplaar volledig op maat laten maken wanneer u dat wilt. Gaat u de badkamer verbouwen en wilt u met de trends meegaan als het gaat om het bovenblad van uw wastafelmeubel? Dan kiest u voor een top van kwarts. Dit materiaal behoort tot de meest harde natuurlijke materialen, het is makkelijk te onderhouden en goed bestand tegen vlekken en krassen.

7. Toevoeging van een slim toilet

Eén van de meest moderne badkamer trends voor 2021 is wel de toevoeging van een slim toilet aan de badkamer. Met een slim toilet zorgt u zonder moeite voor een trendy badkamer. Deze toiletten hebben zogenaamde ‘handsfree componenten’. Doorspoelen gebeurt zonder dat u iets aan hoeft te raken, evenals het sluiten van de toiletbril. Er zijn slimme toiletten die zijn voorzien van een zelfreinigende technologie, zodat het toilet goed gereinigd wordt zonder dat u er zelf moeite voor hoeft te doen. U hoeft eigenlijk zelf alleen nog de buitenkant van het toilet schoon te maken.

Van Son Installaties voor badkamerrenovaties en –verbouwingen

Wanneer u de badkamer wilt renoveren of verbouwen, dan kunt u prima rekening houden met de nieuwste badkamer trends voor 2021. Natuurlijk kunt u ook gewoon helemaal van uw eigen smaak en voorkeuren uitgaan. Het moet immers een badkamer worden waar u zich helemaal in thuis voelt. Wij helpen u hier graag bij. U kunt bij Van Son Installaties terecht voor zowel badkamerrenovatie als een badkamerverbouwing. Wilt u meer informatie, advies of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties