Goedkope badkamerverbouwing? 5 tips!

Een goedkope badkamerverbouwing is een wens van velen. Woningeigenaren willen de badkamer aanpakken, maar zijn bang voor zeer hoge kosten. Is het financieel allemaal wel haalbaar? Van Son Installaties laat u graag zien dat het goed mogelijk is om op de kosten van de badkamerverbouwing te besparen. Zo kunt u een goedkope badkamerverbouwing realiseren én genieten van een nieuwe badkamer van hoge kwaliteit. Wij geven u 5 tips om geld te besparen op de badkamerverbouwing.

1. Ga op koopjesjacht!

Wanneer u de badkamer onder handen wilt nemen, of onder handen wilt laten nemen, dan wilt u in de meeste gevallen ook andere accessoires in de badkamer. Het zijn vaak de kleinere aankopen die de kosten ongemerkt flink op laten lopen. Ga eens op koopjesjacht! Er zijn altijd wel interessante aanbiedingen te vinden, zowel in fysieke winkels als online. Door veel van uw nieuwe badkamer accessoires met korting aan te schaffen kunt u makkelijk een vrij groot bedrag besparen.

2. Vraag meerdere offertes aan voor een goedkope badkamerverbouwing

Een goedkope badkamerverbouwing kan niet door elke professional worden gerealiseerd. Dit kan komen omdat de arbeidskosten hoog liggen, maar ook omdat er bijvoorbeeld uitsluitend afspraken zijn gemaakt met leveranciers van dure merkproducten. Vraag altijd meerdere offertes aan voor een goedkope badkamerverbouwing. Vergelijk de offertes niet alleen op prijs, maar ook op gegarandeerde kwaliteit. Goedkoop kan duurkoop zijn. Vergeet dit niet. Kies altijd voor de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

3. Behoud delen die nog goed zijn

Denk eens goed na of het wel nodig is om een complete badkamerverbouwing te organiseren. Misschien is een badkamer renovatie al voldoende om uw badkamer weer helemaal naar wens te maken. Wordt het toch een badkamerverbouwing? Kijk dan eens goed rond in uw badkamer en ontdek welke onderdelen kunnen worden hergebruikt. Is de wasbak bijvoorbeeld nog goed of misschien de douchecabine? Wat dacht u van het toilet of het bad? Vaak zijn onderdelen in uw badkamer nog van hoge kwaliteit, waardoor u deze kunt (laten) hergebruiken bij de badkamerverbouwing.

4. Moet het tegelwerk wel echt vervangen worden?

Het tegelwerk verdient aandacht. Zijn de vloer- en wandtegels wel echt aan vervanging toe of wilt u gewoon echt iets anders? Misschien kunnen de tegels nog best wel een ronde mee. Het is altijd voordeliger wanneer tegelwerk blijft zitten tijdens een badkamerverbouwing. Wilt u echt iets anders of zijn de tegels gewoon niet mooi meer? Vraag dan eens na of het een optie is om nieuwe tegels over de bestaande tegels te plaatsen. Dit is voordeliger dan wanneer u het oude tegelwerk eerst laat slopen.

5. Kies voor een goedkope badkamerverbouwing door Van Son!

Wilt u zeker zijn van een goedkope badkamerverbouwing én van een eindresultaat naar wens, van de beste kwaliteit? Dan klopt u aan bij Van Son Installaties. Wij hebben ons gespecialiseerd in het uitvoeren van de meest uiteenlopende badkamerverbouwingen, waarbij wij ook goed volgens een bepaald budget kunnen werken. Wij realiseren de goedkope badkamerverbouwing waar u van droomt. Wilt u meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties