Hangend toilet voordelen: 5 interessante pluspunten!

De hangend toilet voordelen zijn groter dan de voordelen van een staand toilet. Waarom zijn er dan toch veel mensen die bij een toilet renovatie twijfelen over het model toilet? Dit heeft vooral te maken met het feit dat de verbouwing wat groter is wanneer een staand toilet vervangen wordt door een hangend toilet. Toch hoeft u zeker niet lange tijd in de rommel te zitten wanneer u wilt gaan profiteren van de voordelen van een hangend toilet. Van Son Installaties kan dit namelijk snel en vakkundig voor u realiseren. Wij geven u inzicht in de 5 belangrijkste hangend toilet voordelen.

1. Een hangend toilet is kleiner

Een hangend toilet is zeer compact, waardoor het een ideale keuze is wanneer de toiletruimte aan de kleine kant is. U kunt de ruimte veel beter benutten als er een hangend toilet wordt geplaatst. Deze is compacter, waardoor de toiletruimte direct veel groter oogt. Eerder gaven wij u tips voor het groter laten lijken van de toiletruimte. Daar hoort het hangend toilet zeker bij.

2. Geen leidingwerk in het zicht

In veel oudere woningen is het goed te zien dat de leidingen van het toilet allemaal in het zicht zitten. Hoe nieuwer de toiletruimte, hoe minder leidingwerk er zichtbaar is. Gaat u uw toilet renoveren en wilt u geen leidingen meer in het zicht? Dan is een hangend toilet de juiste keuze. De leidingen worden netjes in de wand weggewerkt, evenals de toiletafvoer. Dit zorgt voor een zeer mooi en rustig eindresultaat.

3. Meer modellen beschikbaar

Veel staande toiletten zijn relatief standaard in het model. Erg veel variatie is er niet. Eén van de grootste hangend toilet voordelen is wel dat deze kunnen worden gekocht in veel verschillende designs. Hierdoor is het veel makkelijker om de toiletruimte echt helemaal in te richten naar uw eigen smaak en voorkeuren. Hangend toiletten zijn onder meer te verkrijgen in ovale, ronde, vierkante en langwerpige modellen.

4. Kosten lager dan u denkt

Er wordt vaak gedacht dat het laten realiseren van een hangend toilet op de plek van een staand toilet erg duur is. In de praktijk is het inderdaad iets duurder dan het laten vervangen van een staand toilet door een nieuw toilet in staand model. Voor een hangend toilet dient de afvoer te worden verlegd, bijvoorbeeld. Toch zijn de kosten in veel gevallen een stuk lager dan u denkt, zeker wanneer u de werkzaamheden laat uitvoeren door Van Son Installaties. Wij kunnen tegen geringe kosten een hangend toilet voor u realiseren.

5. Makkelijker schoon te houden

Eén van de grootste hangend toilet voordelen is wel de besparing op schoonmaaktijd. Nederlanders maken de toiletruimte gemiddeld 2 tot 3 maal per week schoon. Het is prettiger wanneer dit tien minuten per keer duurt dan wanneer u er twintig minuten mee bezig bent. Bij een hangend toilet is de spoelbak weggewerkt in de wand en ook de leidingen zitten achter het tegelwerk. Dit bespaart al veel schoonmaakwerk. Daarnaast staat de pot niet op de grond, waardoor de vloer heel makkelijk schoon kan worden gehouden.

Gaat u ook profiteren van de hangend toilet voordelen?

Er zijn nog veel meer interessante hangend toilet voordelen. Hierover kunnen wij u uiteraard vrijblijvend informeren, ook op basis van uw specifieke toiletruimte. Wilt u ook profiteren van de voordelen van een hangend toilet? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan of neem contact met ons op voor meer informatie en advies. Wij vertellen u graag meer over de hangend toilet voordelen die wij u kunnen bieden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties