Nieuwe badkamer in coronatijd: kan dat wel?

Een nieuwe badkamer in coronatijd laten realiseren: is dat wel mogelijk? Veel mensen vragen zich af of zij nu wel of niet werk kunnen laten verrichten aan de badkamer. Het is dan ook zo dat niet alle installatiebedrijven hier op dezelfde wijze mee omgaan. Wilt u een nieuwe badkamer in coronatijd laten realiseren of wilt u uw huidige badkamer op dit moment laten renoveren? Dan bent u welkom bij Van Son Installaties. Wij regelen uw badkamerverbouwing of –renovatie, waarbij wij uiteraard wel iets anders te werk gaan dan wij gewoonlijk zouden doen.

Wel of geen nieuwe badkamer in coronatijd?

De badkamer is aan een update toe. U wilt een compleet nieuwe badkamer of u wilt de badkamer laten renoveren, zodat deze weer aan uw wensen en eisen voldoet. De ene persoon wacht liever even met grotere uitgaven en investeringen, omdat de financiële toekomst voor een grote groep mensen onzeker is. Daarnaast zijn er ook mensen die juist wel graag een nieuwe badkamer in coronatijd laten realiseren. Zij zijn op dit moment vrij van het werk of werken thuis, waardoor zij nu minder last van de werkzaamheden hebben dan wanneer zij hele dagen buiten de deur werken. Behoort u tot deze laatste groep en wilt u een nieuwe badkamer in coronatijd laten realiseren? Dan kunt u van onze service gebruik maken op een manier die voor deze bizarre tijd gepast is.

U bent nog steeds verzekerd van het beste resultaat

U kunt ook in deze vreemde tijd, die voor iedereen op een eigen manier moeilijk is, gewoon op ons rekenen. Wij kunnen uw badkamer renoveren op een niveau dat even hoog ligt als vóór de coronacrisis. U bent zeker van een hoogwaardige, vakkundige service en een eindresultaat dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Dit geldt uiteraard ook voor uw badkamerverbouwing, waarbij wij een compleet nieuwe badkamer voor u realiseren. Wij werken wel iets anders dan gewoonlijk.

Hoe realiseren wij uw nieuwe badkamer in coronatijd?

Wij vinden het belangrijk dat wij u ook in deze tijd de juiste service kunnen bieden. Daarnaast vinden wij het natuurlijk ook belangrijk dat de dienstverlening zowel voor u als voor onze medewerkers veilig is. Dit betekent dat wij geen handen schudden, maar op afstand kennis met u maken. Ook tijdens de werkzaamheden houden wij zo veel mogelijk afstand en werken wij, waar mogelijk, in aparte ruimten. Wij zullen ramen openen als dit mogelijk is, zodat er verse lucht aangevoerd wordt. Daarnaast dragen wij handschoenen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Wat als u zelf klachten ervaart?

Wij houden al onze medewerkers nauwlettend in de gaten. Ervaart iemand klachten? Dan blijft deze medewerker thuis en komt deze niet in contact met onze klanten. Ervaart u zelf klachten op het moment waarop wij een nieuwe badkamer of badkamerrenovatie komen uitvoeren bij u? Dan verzoeken wij u om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven. Wij kunnen in dit geval gepaste maatregelen treffen. Wilt u meer weten over onze coronamaatregelen of over de manier waarop wij een badkamerrenovatie of nieuwe badkamer in coronatijd voor u realiseren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u altijd graag te woord.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties