Complete badkamer inclusief montage

Wij nemen u alle zorg uit handen en realiseren de badkamer van uw dromen
ContactProjecten

Complete badkamer inclusief montage 

 Een complete badkamer inclusief montage neemt u alle zorgen uit handen. Wanneer u denkt aan een badkamerverbouwing, dan wilt u niet denken aan alle zaken die u moet regelen of die u zelf nog moet uitvoeren. U wilt alles gewoon netjes voor u gedaan hebben, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van een badkamer die echt af is. Daarvoor heeft u een ervaren partner nodig met een ruime ervaring in het monteren van nieuwe complete badkamers. Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Van Son Installaties. Wij kunnen voor u de badkamerverbouwing realiseren, van A tot Z.

Waarom kiezen voor montage inclusief?

U kunt natuurlijk ook een complete badkamer kopen en deze zelf gaan monteren. Waarom zou u nu kiezen voor een complete badkamer inclusief montage? Natuurlijk, zelf monteren bespaart wat in de kosten. De vraag is enkel of het uw tijd en moeite waard is. Het installeren van een badkamer is niet eenvoudig, zeker niet wanneer er leidingen of afvoeren moeten worden verplaatst. Dan neemt ook het tegelwerk nog erg veel tijd in beslag. Om een perfect eindresultaat neer te zetten heeft u ook voldoende ervaring nodig, zodat u vervelende foutjes in de afwerking kunt voorkomen. Wanneer u de tijd en moeite die u moet investeren om zet in geld, dan is een complete en gemonteerde badkamer goedkoper dan het zelf doen, zeker wanneer u de klus laat klaren door Van Son Installaties.

Heeft u eerst meer badkamer inspiratie nodig?

Het kan natuurlijk zijn dat u een complete badkamer inclusief montage door een professional wilt, maar dat u eigenlijk nog helemaal niet goed weet wat u precies wilt met de badkamer. Dit komt veel voor. Mensen hebben in de basis wel een idee, maar komen er toch zelf niet helemaal uit. Wat badkamer inspiratie is dan zeker welkom. U kunt altijd eens een bezoek brengen aan de showroom, bijvoorbeeld om u te laten inspireren als het om het tegelwerk gaat. Daarnaast zijn wij er natuurlijk ook om met u mee te denken.

Wij denken op alle vlakken met u mee voor uw nieuwe badkamer

Onze ervaren professionals denken op alle vlakken graag met u mee. Zo is het bijvoorbeeld een goed idee om een badkamer inclusief installatie direct te laten aanpassen op uw huishouden. Zijn er bijvoorbeeld jonge kinderen in huis of zijn er nog plannen om het gezin uit te breiden? Dan is een bad vaak prettig om te hebben. Een inloopdouche kan een juiste keuze zijn wanneer u al wat ouder bent en / of slechter ter been. Zo zijn er meer praktische zaken om over na te denken voordat u kiest voor een complete badkamer inclusief montage. Wij denken met u mee over de beste oplossingen voor uw nieuwe badkamer.

Wilt u ook een complete badkamer laten monteren?

Heeft u interesse in een complete badkamer inclusief montage? Dan komen wij graag ter plaatse om het project voor u te realiseren. Hierbij maakt het niet uit of het om een grote of kleinere badkamer gaat. Wij gaan met u in overleg en zorgen uiteindelijk voor een ontwerp dat goed bij u past. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor het monteren van uw badkamer door ons ervaren team. Wilt u eerst meer informatie of advies? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties