Een sanitair renovatie nabij Houten

Is uw badkamer toe aan een grondige renovatie? Neem voor de mooiste badkamers contact op met Van Son Installaties. Wij zijn gevestigd in Vianen (Utrecht), nabij Houten en leveren vakwerk als het gaat om sanitair renovatie. Mogen wij uw badkamer verbouwen?

Een badkamerrenovatie nabij Houten

Wilt u een moderne badkamer met een visgraatvloer, een klassiekere badkamer met vierkante tegels of heeft u een ander idee? Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken en denken graag met u mee! Ook voor een nieuwe toilet kunt u bij ons terecht, wij voeren ook regelmatig een complete sanitair renovatie uit.

Als u kiest voor Van Son Installaties, kiest u voor vakmanschap! Onze ervaren vakmannen komen altijd met een goed humeur bij u langs om uw dromen te realiseren. Als u overweegt om ons in te schakelen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook vertellen wij u graag meer over onze werkwijze. De kosten voor een badkamerrenovatie hangen af van uw wensen en de staat van uw badkamer. Als u de offerte accepteert, hoeft u niet bang te zijn voor bijkomende kosten. Wij ontzorgen u van begin tot eind!

Contact met Van Son Installaties

U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail en het contactformulier op de website. Mocht u met spoed een installateur of loodgieter nodig hebben, dan kunt u ons bereiken via ons storingsnummer. Wij horen graag wat wij voor u mogen betekenen!