Installatie

Van Son Installaties : een begrip in Utrecht en Noord–Brabant
ContactBadkamer verbouwen

Wat doen wij

Ons installatie bedrijf is allround en wij kunnen u van dienst zijn met de meest uiteenlopende werkzaamheden, zoals alles wat met centrale verwarming te maken heeft, maar ook loodgieterswerk en het renoveren van badkamers en toiletruimtes behoort tot onze diensten.

CV-installaties

CV Onderhoud

Voor het verlengen van de levensduur van uw CV en het vergroten van de veiligheid en een optimale werking is het zaak om uw installatie goed te blijven controleren en schoon te laten maken.

CV Storingen

Het kan altijd voorkomen en niemand zit erop te wachten: een CV storing. Dit zijn heel vervelende momenten en zo’n storing komt natuurlijk altijd erg ongelegen. Geen nood. Wij verhelpen uw storing snel.

CV Reparatie

Defecte CV-ketel? Onze ervaren vakmannen staan garant voor een vakkundige uitvoering van al uw reparaties. Voor spoedgevallen kunt u ons 24/7 bereiken. Bel ons op 06-33 10 96 00.

Loodgieterswerk en Sanitair

installatie bedrijf Van Son

Plaatsen van Sanitair

Wilt u uw badkamer of toilet laten vervangen of uw badkamer of toilet van geheel nieuw sanitair laten voorzien? Wij denken graag met u mee en monteren de badkamer of toilet die u voor ogen heeft.

Wij nemen zowel grote als kleine klussen aan: of wij nu een mengkraan voor u aansluiten of een gehele badinstallatie mogen monteren, iedere opdracht voeren wij met veel plezier voor u uit.

installatie bedrijf Van Son

Verhelpen van lekkages

Een lekkage is nooit leuk en komt altijd op een ongelegen moment. Meestal is er dan ook sprake van flinke waterschade. Dan is het fijn als u meteen een loodgieter kunt bellen om de lekkage te verhelpen.

Installatie bedrijf Van Son is dag en nacht bereikbaar op alle dagen van de week. Wij komen u snel helpen

installatie bedrijf Van Son

Water en gas

De installatie van gasinstallaties, waterleidingen en riolering vereist in elk pand andere oplossingen. Bij Van Son Installaties kan men u niet alleen uitstekend van dienst zijn met advies, we hebben ook meer dan 64 materialen op voorraad voor de installatiewerkzaamheden.

Of het nu om een riolering, waterleidingen of gasleidingen gaat, van grote hulpstukken tot de kleinste verbindingen, Van Son Installaties is enorm compleet. Wij leveren goedgekeurde fittingen, zowel voor afvoer, water als gasfittingen.

installatie bedrijf Van Son

Riool Ontstopping

Heeft u een verstopte riolering die u zo snel mogelijk wil laten ontstoppen? Is bijvoorbeeld de afvoer van uw gootsteen, douche of toilet verstopt? Schakel dan Installatie bedrijf Van Son in.

Wij hebben 24/7 monteurs bij u in de regio paraat staan en daardoor is onze responstijd zeer kort. Onze storingsdienst neemt contact met u op en maakt een afspraak om de verstopping zo snel mogelijk te verhelpen.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties