CV-Installaties

Van Son installaties installeert, onderhoudt en repareert alle CV-ketels
Contact

CV-Installaties

CV-installaties: reparatie, onderhoud en levering

CV-installaties kennen geen geheimen voor Van Son Installaties. Voor CV-reparatie, CV-onderhoud en de levering van nieuwe CV-ketels en radiatoren bent u altijd welkom bij Van Son Installaties. Wij hebben ons gespecialiseerd in alles wat met CV-installaties te maken heeft. Heeft u een CV-probleem en is er op korte termijn een CV-reparatie nodig? Wij komen spoedig ter plaatse om de problemen voor u op te lossen. Hiervoor zijn wij 24/7 bereikbaar.

De waarde van goede CV-installaties

Zeker in de koelere perioden van het jaar maken we vaak dagelijks gebruik van de CV-installatie. We vertrouwen er blind op dat dit volledig veilig is, maar is dit wel echt zo? U kunt altijd te maken krijgen met CV-storingen, bijvoorbeeld door achterstallig CV-onderhoud. In deze gevallen is een snelle CV-reparatie belangrijk, want wanneer er iets niet in orde is kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarnaast wilt u vanzelfsprekend ook niet te lang in de kou zitten. Van Son Installaties zorgt voor een snelle, vakkundige en betaalbare CV-reparatie voor alle soorten CV-installaties.

Levering en montage van CV-installaties

Het spreekt voor zich dat grote gebouwen, zoals kerken of kantoorgebouwen, andere CV-installaties nodig hebben dan kleinere particuliere woningen. Wanneer u een nieuwe CV-installatie nodig heeft is het dan ook altijd belangrijk om goed te kijken naar de mogelijkheden. Welke CV-installaties leveren u het hoogste comfort op? En hoe zit het met het rendement? Van Son Installaties heeft alle kennis en expertise over centrale verwarming in huis om u van een gedegen advies te voorzien. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de levering en de montage van de gekozen oplossing.

Wij leveren CV-ketels van de volgende merken:

en radiatoren van:

Realisatie van de beste CV-installaties

Duurzaamheid speelt tegenwoordig een erg belangrijke rol, zowel voor particulieren als bedrijven en organisaties. Al onze CV-installaties voldoen aan de hoogste eisen, waaronder ook aan de hoogste milieunormen. Wij bieden u dan ook een veilige en energiezuinige oplossing die perfect past bij het pand. Na het installeren van de CV-installatie raden wij altijd periodiek onderhoud aan. Dit kan CV-reparaties in de toekomst voorkomen en het houdt uw oplossing veilig. Ontstaat er onverhoopt toch een CV-storing? Dan zijn wij uiteraard snel ter plaatse.

Stadsverwarming en regeltechniek

Stadsverwarming wordt aangeleverd door de elektriciteitscentrale. Met de restwarmte worden woningen en tapwater verwarmd. Ook een groot aantal instellingen, zoals kantoren en scholen, maken gebruik van stadsverwarming. Vaak is er dan een gebrek aan CV-ketel(s), maar wordt er gebruik gemaakt van een afleverstation. Van Son installaties is al jaren gespecialiseerd in stadsverwarming en verhelpt storingen.
Wist u dat 75% van uw energierekening naar verwarming en warm water gaat? U kunt de energiekosten verlagen door de warmte per ruimte te regelen. Zo heeft u meer controle, meer comfort en een optimale effici├źntie. Wij adviseren u graag op basis van uw specifieke situatie.

Wij helpen u verder!

Heeft u behoefte aan CV-reparatie, CV onderhoud of de levering van een nieuwe CV-ketel of radiator? Van Son Installaties staat voor u klaar. Wij zijn actief door heel Nederland. Uiteraard kunt u altijd een offerteaanvraag bij ons doen. Wij stellen deze geheel vrijblijvend voor u op. Is er haast geboden, bijvoorbeeld voor een CV-reparatie? Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor storingen en problemen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties