CV Storing

Van Son Installaties Eerste hulp bij CV storing
Contact

CV Storing

CV-storing? Bel direct Van Son Installaties!

Een CV-storing is natuurlijk bijzonder vervelend. U wilt net even genieten van een warme douche of een lekker heet bad als er ineens alleen nog maar koud water uit de kraan stroomt. Of u stapt vanuit de vrieskou uw woning of werkruimte binnen en merkt ineens dat het daar bijna even koud aanvoelt. Dan maar een kop thee om warm te blijven! Een CV-storing komt natuurlijk nooit gelegen en u wilt de CV-storing snel opgelost hebben. Dan belt u direct naar de 24/7 CV-storingsdienst van Van Son Installaties: 06 – 33 109 600.

Een CV-storing doorbreekt de gewoonte

We zijn gewend om in de winter thuis te komen in een lekker warm huis. Als het koud is op het werk zetten we de CV-installatie gewoon even een tandje hoger. We krijgen al de rillingen als we denken aan een ijskoude douche. Uw CV-installatie werkt altijd en dus denkt u er niet zo over na hoeveel voordeel u daarvan heeft, totdat er zich ineens een CV-storing voordoet die de gewoonte doorbreekt. Dan pas merkt u hoe gehecht u bent aan de goede werking van uw CV-installatie. Gelukkig is onze CV-monteur altijd snel ter plaatse om de CV-reparatie direct voor u uit te voeren.

CV-reparatie door onze 24/7 storingsdienst

U vertrouwt op de goede werking van uw CV-installatie, maar een CV-storing is helaas niet altijd te voorkomen. Krijgt u te maken met een CV-storing op het werk of thuis? Bel dan direct naar 06 – 33 109 600 voor eerste hulp bij CV-storingen. Van Son Installaties houdt een breed werkgebied aan. Wij reizen door heel het land voor onze klanten! Onze storingsdienst schiet u dan ook altijd te hulp wanneer het nodig is, zodat u niet te lang in de kou hoeft te zitten of te werken. Wij vinden het belangrijk dat u het nodige comfort van uw CV-installatie ontvangt. Dit betekent dat wij ons altijd snel inzetten om CV-storingen voor u te verhelpen.

Een CV-storing voorkomen met CV-onderhoud

Van Son Installaties heeft zich gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met CV-installaties. U bent bij ons welkom voor de aanschaf van CV-ketels en radiatoren, voor de vakkundige installatie van deze oplossingen, voor CV-reparaties en CV-onderhoud. Wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk periodiek CV-onderhoud is. Door uw CV-installatie jaarlijks goed te laten onderhouden profiteert u van veel voordelen. Denk onder meer aan brandveiligheid, aan energiebesparingen, een langere levensduur van uw CV-installatie en natuurlijk aan het voorkomen van een CV-storing.

Heeft u last van een CV-storing?

Professioneel CV-onderhoud kan veel problemen met uw installatie voorkomen. Toch is een CV-storing helaas niet altijd uit te sluiten. Krijgt u onverhoopt toch met een CV-storing te maken? Dan staat onze ervaren CV-monteur graag voor u klaar. U kunt direct contact opnemen met onze storingsdienst, welke 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar is. Bel naar 06 – 33 109 600 en u heeft al snel geen last meer van de CV-storing. Wilt u eerst meer informatie of advies? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 06-33 10 96 00.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?