CV Storing

Van Son Installaties Eerste hulp bij CV storing
Contact

CV Storing

CV-storing? Bel direct Van Son Installaties!

Een CV-storing is natuurlijk bijzonder vervelend. U wilt net even genieten van een warme douche of een lekker heet bad als er ineens alleen nog maar koud water uit de kraan stroomt. Of u stapt vanuit de vrieskou uw woning of werkruimte binnen en merkt ineens dat het daar bijna even koud aanvoelt. Dan maar een kop thee om warm te blijven! Een CV-storing komt natuurlijk nooit gelegen en u wilt de CV-storing snel opgelost hebben. Dan belt u direct naar de 24/7 CV-storingsdienst van Van Son Installaties: 06 – 33 109 600.

Een CV-storing doorbreekt de gewoonte

We zijn gewend om in de winter thuis te komen in een lekker warm huis. Als het koud is op het werk zetten we de CV-installatie gewoon even een tandje hoger. We krijgen al de rillingen als we denken aan een ijskoude douche. Uw CV-installatie werkt altijd en dus denkt u er niet zo over na hoeveel voordeel u daarvan heeft, totdat er zich ineens een CV-storing voordoet die de gewoonte doorbreekt. Dan pas merkt u hoe gehecht u bent aan de goede werking van uw CV-installatie. Gelukkig is onze CV-monteur altijd snel ter plaatse om de CV-reparatie direct voor u uit te voeren.

CV-reparatie door onze 24/7 storingsdienst

U vertrouwt op de goede werking van uw CV-installatie, maar een CV-storing is helaas niet altijd te voorkomen. Krijgt u te maken met een CV-storing op het werk of thuis? Bel dan direct naar 06 – 33 109 600 voor eerste hulp bij CV-storingen. Van Son Installaties houdt een breed werkgebied aan. Wij reizen door heel het land voor onze klanten! Onze storingsdienst schiet u dan ook altijd te hulp wanneer het nodig is, zodat u niet te lang in de kou hoeft te zitten of te werken. Wij vinden het belangrijk dat u het nodige comfort van uw CV-installatie ontvangt. Dit betekent dat wij ons altijd snel inzetten om CV-storingen voor u te verhelpen.

Een CV-storing voorkomen met CV-onderhoud

Van Son Installaties heeft zich gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met CV-installaties. U bent bij ons welkom voor de aanschaf van CV-ketels en radiatoren, voor de vakkundige installatie van deze oplossingen, voor CV-reparaties en CV-onderhoud. Wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk periodiek CV-onderhoud is. Door uw CV-installatie jaarlijks goed te laten onderhouden profiteert u van veel voordelen. Denk onder meer aan brandveiligheid, aan energiebesparingen, een langere levensduur van uw CV-installatie en natuurlijk aan het voorkomen van een CV-storing.

Heeft u last van een CV-storing?

Professioneel CV-onderhoud kan veel problemen met uw installatie voorkomen. Toch is een CV-storing helaas niet altijd uit te sluiten. Krijgt u onverhoopt toch met een CV-storing te maken? Dan staat onze ervaren CV-monteur graag voor u klaar. U kunt direct contact opnemen met onze storingsdienst, welke 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar is. Bel naar 06 – 33 109 600 en u heeft al snel geen last meer van de CV-storing. Wilt u eerst meer informatie of advies? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties