Loodgieter

Van Son installaties uw allround loodgieter
Contact

Allround Loodgieter

Loodgieter; voor al uw loodgieterswerkzaamheden

Heeft u een loodgieter nodig om leidingen aan te leggen, om vloerverwarming te realiseren of bijvoorbeeld om een badkamerrenovatie uit te voeren? Dan staan de ervaren loodgieters van Van Son Installaties voor u klaar. Ons installatiebedrijf voert ook diverse loodgieterswerkzaamheden uit op hoog niveau. Wij beschikken dan ook over een ruime en veelzijdige ervaring op het loodgietersvlak. Onze vakmensen komen voor professioneel loodgieterswerk graag ter plaatse.

Uw allround loodgieter

Wij werken met een team ervaren vakmensen die zich hebben gespecialiseerd in diverse loodgieterswerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor een ervaren loodgieter die lekkages kan verhelpen, die leidingen kan vervangen of plaatsen en die een mengkraan voor u kan aansluiten. Zoekt u een ervaren loodgieter voor een grotere klus, zoals het uitvoeren van een badkamerrenovatie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor zowel grote als kleine klussen komen wij naar u toe om de werkzaamheden op hoog niveau uit te voeren. U kunt altijd rekenen op de kennis en kunde van onze allround loodgieter.

Een loodgieter voor gepland werk en spoedklussen

Voor diverse werkzaamheden die door onze loodgieter uitgevoerd moeten worden kunt u een afspraak maken. Wij komen dan op de gewenste dag en tijd ter plaatse om de loodgieterswerkzaamheden voor u uit te voeren. Natuurlijk kan het ook zijn dat u op korte termijn een loodgieter nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met een lekkage of een verstopping van de riolering. Dergelijke zaken moeten uiteraard zo snel mogelijk worden aangepakt. U kunt dan direct telefonisch contact met ons opnemen via 06 – 33 109 600. Wij komen dan spoedig ter plaatse om het probleem te verhelpen.

Complete badkamerrenovatie door onze loodgieter

Van Son Installaties heeft veel ervaring in loodgieterswerk, waardoor wij in staat zijn om op veel gebieden een totaalpakket aan te bieden. Onze dienstverlening is dan ook veelzijdig. Wilt u een compleet nieuwe badkamer? Wij maken uw dromen waar en zorgen voor een badkamerrenovatie die al uw verwachtingen overtreft. Ditzelfde geldt voor het renoveren van de toiletruimte. Onze loodgieter kan alle sanitaire voorzieningen professioneel voor u aansluiten. Daarnaast wordt uiteraard al het leidingwerk vakkundig verzorgd en is het mogelijk om direct vloerverwarming te laten aanleggen. Ideaal wanneer u na het douchen op een behaaglijk warme vloer wilt stappen. Van Son Installaties realiseert het allemaal voor u, inclusief het monteren en aansluiten van kranen.

Een beroep doen op onze loodgieter

Wanneer u een loodgieter wilt inschakelen, dan wilt u zeker zijn dat er goed aan uw wensen en eisen wordt voldaan. Dit is een garantie die u van ons altijd krijgt. Onze ervaren loodgieter is servicegericht, vriendelijk en vakbekwaam. U kunt rekenen op het beste, tegen een aantrekkelijk tarief. Wij bieden een passende oplossing voor iedere klus, of het nu gaat om het verhelpen van een lekkage of het realiseren van een complete badkamerrenovatie.

U kunt eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij stellen deze graag voor u op. Wilt u meer informatie of advies van onze loodgieter? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties