Lekkages verhelpen

Voelt u nattigheid? Wij lossen het op!
Contact

Lekkages Verhelpen

Lekkage verhelpen? Een klus voor Van Son Installaties!

Een lekkage verhelpen is een echte klus voor het professionele team van Van Son Installaties. Wij werken met een veelzijdig team, waardoor wij de meest uiteenlopende services aan kunnen bieden. Niet alleen kunnen wij een lekkage verhelpen, maar wij kunnen onder meer ook badkamerrenovaties uitvoeren, sanitair instellen, de riolering ontstoppen en u van dienst zijn op het gebied van water en gas. Heeft u problemen met de CV-installatie of wilt u deze laten onderhouden? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Professioneel uw lekkage verhelpen

Een lekkage verhelpen is geen standaard klus. Lekkages kunnen immers overal voorkomen. Zo kan het zijn dat uw complete badkamer nat is na het douchen in plaats van alleen de douchecabine. Het kan zijn dat de kelder helemaal onderloopt wanneer het flink regent buiten of juist de zolder kan ervoor zorgen dat u binnen een vochtprobleem krijgt. Wij kunnen uw lekkage verhelpen, ongeacht waar deze zich bevindt. Wanneer u merkt dat er een lekkage in uw woning aanwezig is, dan kunt u direct contact opnemen met onze loodgieter. Wij komen spoedig ter plaatse.

Een lekkage verhelpen op de korte termijn

Een lekkage verhelpen dient altijd te gebeuren op een zo kort mogelijke termijn. Wanneer u lang wacht met het laten verhelpen van een lekkage, dan wordt de schade onnodig groter. Vochtproblemen in huis zorgen daarnaast voor gezondheidsproblemen. Uiteindelijk worden zowel de risico’s als de kosten groter naar mate u langer wacht. Juist omdat het snel verhelpen van een lekkage noodzakelijk is hebben wij een speciale spoedservice, zoals wij deze bijvoorbeeld ook hebben voor CV-storingen. Constateert u een lekkage? Neem dan direct contact op met onze spoedservice, via 06 – 33 109 600. Wij komen dan op korte termijn de lekkage verhelpen.

Er is lekkage, maar u weet niet waar..

Het komt zeker voor dat er lekkage is, en dat u zich hier ook bewust van bent, maar dat u niet goed kunt ontdekken waar de lekkage zich bevindt. Lekkage zorgt altijd voor waterschade en vocht in de woning. Eventueel houtwerk kan gaan rotten, er kunnen schimmelplekken ontstaan, u kunt een nare lucht in huis bespeuren of u ziet vlekken ontstaan in het plafond. Heel vervelend, zeker wanneer u niet kunt vinden waar de lekkage zit. Wij maken haarscherp een probleemanalyse en lossen uw lekkageprobleem op tegen een gunstig tarief. Wij kunnen de lekkage snel en vakkundig voor u opsporen en het probleem direct voor u verhelpen.

Laat direct uw lekkage verhelpen

Wacht nooit te lang met het laten verhelpen van een lekkage. Lekkages verdwijnen niet vanzelf en de problemen – en daarmee de kostenpost – worden alleen maar groter. Vanuit onze veelzijdige dienstverlening kunnen wij u uitstekend van dienst zijn, door heel Nederland. U kunt onze loodgieter direct bereiken door contact op te nemen met onze spoedservice. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en komen graag uw lekkage verhelpen. Bel naar 06 – 33 109 600. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan ook gerust contact met ons op.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties