Sanitair installeren

Elke bad- en toiletruimte compleet ingericht
Contact

Sanitair installeren

Badkamerrenovatie: sanitair installeren en meer

Een badkamerrenovatie, sanitair installeren, leidingen vervangen. Allemaal zaken waar u wel een vakman bij kunt gebruiken. In dit geval kunt u zeker een beroep doen op Van Son Installaties. Wij hebben een team ervaren vakmensen voor u klaarstaan wanneer u een toilet- of badkamer wilt laten maken óf wilt laten realiseren. Wij zorgen voor het complete plaatje, precies zoals u het wilt. Wij zetten ons in om uw dromen waar te maken.

Loodgieterswerkzaamheden voor particulieren en bedrijven

Onze loodgieter staat klaar voor particulieren en bedrijven door heel Nederland. Stel dat u een woning heeft gekocht, maar de badkamer is niet zo fraai en luxe als u zou willen. Dan komen wij ter plaatse voor een professionele renovatie van de badkamer of het toilet op maat. Wij kunnen nieuwe leidingen aanbrengen, vloerverwarming leggen, een complete bad- of douche installatie realiseren, al het sanitair instellen en een resultaat afleveren waar u heel blij van wordt. Betrekt u een nieuwe kantoorruimte, maar is de toiletruimte geen visitekaartje voor uw bezoekers en zakenrelaties? Wij voeren graag een complete toiletrenovatie voor u uit. Zo kan iedereen altijd rekenen op de professionele dienstverlening van onze loodgieter.

Sanitair installeren bij de toilet- of badkamerrenovatie

Bij een renovatie van de badkamer of het toilet gaat de aandacht natuurlijk vooral uit naar het sanitair. Uw sanitair is immers bepalend voor de uitstraling. Op de eerste plaats is het belangrijk dat het sanitair functioneel is. Er moet warm en koud water gebruikt kunnen worden, het toilet moet doorspoelen zoals het hoort, mengkranen moeten betrouwbaar werken en de wasbak moet stevig gemonteerd zijn. Betrouwbaarheid en luxe zijn belangrijk, maar ook met de sfeer en de inrichting moet rekening gehouden worden. Wij laten u zien dat mooi, fris en eigentijds sanitair niet duur hoeft te zijn. Onze loodgieter kan het sanitair installeren en uiteindelijk zorgen wij voor een toiletruimte en / of badkamer die perfect bij uw persoonlijke smaak past.

Een renovatie is altijd maatwerk

Uw stijl, uw persoonlijkheid en de sfeer die u voor ogen heeft; dat is precies waar wij voor gaan wanneer wij een toilet- of badkamerrenovatie voor u uitvoeren. Onze service gaat vele malen verdefr dan enkel het gewenste sanitair installeren. Wij bieden een zeer complete dienstverlening en voorzien u van het nodige advies voor een perfecte afwerking. Als geen ander zijn wij ons ervan bewust dat een renovatie altijd maatwerk is. Wij luisteren naar uw wensen en eisen, denken met u mee over de beste oplossingen en leveren u een eindresultaat dat aan al uw specifieke wensen en eisen voldoet.

Vraag een offerte aan voor het installeren van uw sanitair

Wilt u een renovatie uit laten voeren door een ervaren team? Van Son Installaties biedt u het team dat u nodig heeft om uw dromen te verwezenlijken. U kunt bij ons eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een professionele en betaalbare toilet- en / of badkamerrenovatie.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties