Water en gas

Professionals in aanleg en reparatie van water- en gasleidingen
Contact

Water en Gas

Water en gas: Van Son Installaties biedt een brede dienstverlening

Voor werkzaamheden op het gebied van water en gas bent u aan het juiste adres bij Van Son Installaties. Alle installatiewerkzaamheden kunt u met een gerust hart door ons ervaren team uit laten voeren. Onze werkzaamheden betreffende water en gas zijn veelzijdig. Zo kunnen wij een passende oplossing bieden voor de installatie van rioleringen, waterleidingen en gasinstallaties. Ieder pand vraagt om een andere oplossing. Wij hebben ruim 60 materialen op voorraad, waardoor wij u altijd op korte termijn van dienst kunnen zijn. Of het nu om een riolering, waterleidingen of gasleidingen gaat, van grote hulpstukken tot de kleinste verbindingen; Van Son installaties biedt de meest complete oplossingen. Wij leveren goedgekeurde fittingen, zowel voor afvoer, water als gasfittingen.

Alle services op het gebied van water en gas

Van Son Installaties is professional op het gebied van CV-installaties. U kunt bij ons onder meer terecht voor het laten monteren, installeren, repareren en onderhouden van CV-installaties. Onze mogelijkheden op het gebied van water en gas zijn even uitgebreid. Wij kunnen gas-, riool- en waterleidingen voor u repareren wanneer het nodig is. Wilt u de bestaande leidingen laten aanpassen of uitbreiden? Ook dan kunt u bij onze ervaren loodgieter terecht. Vanzelfsprekend kunnen wij ook een compleet nieuwe aanleg voor u realiseren. U kunt bij ons eenvoudig een afspraak maken voor het laten uitvoeren van de water en gas werkzaamheden. Wij zorgen dat we op de gewenste dag en tijd op uw locatie zijn.

Water en gas: werkzaamheden voor bedrijven en particulieren

Of het nu gaat om het aanpassen van het leidingwerk voor uw nieuwe keuken, het verzorgen van een complete badkamerrenovatie of de installatie van sanitair in een kantoorgebouw: wij realiseren het voor u. Als het om water en gas gaat, en alle werkzaamheden die daarmee in verbinding staan, hebben wij een jarenlange ervaring achter de rug. U kunt dan ook altijd rekenen op een vakkundige en zeer complete service. Zo kunnen wij de riolering, waterleidingen en gasleidingen ontwerpen, aanleggen en aanpassen. Wij zorgen altijd voor een maatwerk oplossing die perfect bij u en het pand past.

Spoedservice in geval van nood

Van Son Installaties biedt klanten de mogelijkheid aan om nieuw leidingwerk op regelmatige basis te laten controleren en onderhouden. Voor de gasleiding geldt dat wij een druktest kunnen uitvoeren om de lekdichtheid te bepalen. Het spreekt voor zich dat een gaslekkage grote en zeer ernstige gevolgen kan hebben. Dit wilt u altijd voorkomen. Wanneer wij de werkzaamheden op het gebied van water en gas hebben afgerond, dan heeft u de mogelijkheid om alles door ons te laten onderhouden. Ontstaat er toch een spoedgeval, zoals een gaslekkage of een lekkage in de badkamer? Bel dan onze spoedservice: 06 – 33 109 600. Wij komen snel ter plaatse.

Vraag een offerte aan

Goede leidingen zijn vaak het halve werk. Ze vormen schakels in vele installatiesystemen. Professioneel aangelegd leidingwerk levert u een veel plezier op. Al uw voorzieningen zijn mooi aangelegd; de keuken klopt helemaal, de badkamer staat er strak bij. Wilt u hier ook van profiteren? Wij voeren alle werkzaamheden met betrekking tot water en gas vakkundig en betaalbaar uit. U kunt online een offerte aanvragen. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties