Installatiebedrijf badkamer Zeist

ContactKosten berekenen

Een nieuwe badkamer laten realiseren is altijd een hoogtepunt en een uitstekende manier om weer maximaal van uw huis te genieten. U gebruikt uw badkamer immers dagelijks. Daarom zoekt u een goed installatiebedrijf voor uw badkamer in Zeist. Een nieuwe badkamer moet vakkundig en netjes worden geïnstalleerd en afgewerkt zodat u hier nog vele jaren van kunt genieten.

Van Son Installaties is gespecialiseerd in particuliere installaties, waaronder badkamers. Met meer dan 12 jaar ervaring en een eigen team aan goed opgeleide en kundige installateurs en loodgieters kunnen wij ook u perfect van dienst zijn bij het installeren van uw nieuwe badkamer. Niet voor niets zijn wij de vaste montagepartner van diverse grote badkamer leveranciers. Wij beloven u kwaliteit en service.

Hoe kunnen wij u als installatiebedrijf van uw badkamer in Zeist van dienst zijn?

Wij vragen niet zomaar hoe wij u als installatiebedrijf van uw badkamer in Zeist van dienst kunnen zijn. U kunt ons namelijk inschakelen voor meer dan installatie alleen. Zoekt u alleen een partij die uw sanitair professioneel en netjes installeert? Bijvoorbeeld omdat u zelf al alle spullen heeft aangeschaft, dan zijn wij u met plezier van dienst. Wij kunnen echter verder gaan dan dat.

Op het gebied van badkamers zijn wij een totaal installatiebedrijf. Dit betekent dat wij niet alleen kunnen zorgen voor het plaatsen van onder andere uw sanitair en badkamermeubelen. Wij kunnen indien gewenst ook uw nieuwe badkamer voor u in 3D ontwerpen en alle benodigde spullen leveren. Van Son Installaties beschikt over een eigen showroom en eigen materialen. Van het sanitair tot de tegels en alles daar tussenin: wij kunnen u volledig ontzorgen.

Waar u ook voor kiest, wij garanderen u altijd kwaliteit en perfecte service. Wij staan bekend om onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en hechten zeer veel waarde aan een prettige, open communicatie. Geen gedoe met leveringen of onderaannemers: elke installatie voeren wij geheel in eigen beheer voor u uit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten wat wij als installatiebedrijf voor uw badkamer in Zeist voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis en vrijblijvende, persoonlijke offerte aan. Wij staan voor u klaar.

Direct antwoord op uw vraag? U kunt ons bellen op 030 – 207 25 08

Installatiebedrijf badkamer Zeist

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties