Kosten badkamer nieuwbouw

Wij maken een vrijblijvende offerte op maat
ContactProjecten

Kosten badkamer nieuwbouw

De kosten voor een badkamer in nieuwbouw woningen lopen erg uiteen. Dit heeft met meerdere factoren te maken. Zo is niet iedere nieuwbouw woning voorzien van een badkamer in hetzelfde formaat. Grote badkamers bieden meer mogelijkheden dan kleine badkamers, terwijl u in kleine badkamers weer slimmer om wilt gaan met de beschikbare ruimte. U kunt de kosten voor een badkamer in nieuwbouw laten berekenen door een ervaren bedrijf dat direct uw droombadkamer kan realiseren. Hiervoor neemt u contact op met Van Son Installaties. Wij staan graag voor u klaar.

De kosten voor uw badkamer in nieuwbouw uit de hypotheek betalen?

Veel mensen vragen zich af hoe het nu precies zit met de kosten voor de badkamer in nieuwbouw. Kan dit nu worden betaald uit de hypotheek of niet? In veel gevallen is er bij nieuwbouw sprake van een bouwdepot. Hieruit mag meerwerk, waaronder ook de badkamer valt, worden betaald. Wel kan het zijn dat hier specifieke afspraken over zijn gemaakt. Het komt voor dat een nieuwbouw woning k.k. (kosten koper) wordt gekocht in plaats van v.o.n. (vrij op naam). In dit geval wordt alles betaald van de hypotheek. In de basis kunnen de kosten voor een nieuwe badkamer in uw nieuwbouwwoning niet worden meegefinancierd binnen de hypotheek. In dit geval moet u deze kosten dus zelf betalen.

Meerwerk kosten voor de badkamer in nieuwbouw beperken

In bepaalde situaties kunt u het meerwerk dus betalen vanuit een bouwdepot, terwijl dit in andere situaties niet mogelijk is. Natuurlijk wilt u de kosten voor de badkamer in nieuwbouw in beide gevallen zo veel mogelijk beperken. Van Son Installaties realiseert een complete badkamer inclusief montage tegen de meest aantrekkelijke tarieven. Wij hebben een ruime ervaring in het verbouwen, renoveren en realiseren van badkamers. Dit doen wij zowel in bestaande woningen als in nieuwbouw woningen. Bij ons kunt u altijd rekenen op de beste tarieven wanneer u een nieuwe badkamer wilt laten realiseren door een professional.

Ook voor badkamerverbouwingen en badkamerrenovaties

Zoals wij al hebben aangegeven staan wij ook voor u klaar wanneer u een badkamer wilt laten verbouwen of renoveren. Voor badkamerverbouwingen en badkamerrenovaties in bestaande woningen hanteren wij ook aantrekkelijke tarieven. Wanneer u meer wilt weten over de kosten voor een badkamer in uw nieuwbouwwoning, over een badkamerrenovatie of een badkamerverbouwing, dan kunt u ons altijd contacteren voor een advies op maat. Wij kunnen direct een vrijblijvende offerte voor u opstellen wanneer u dit wenst.

Duidelijkheid over de kosten voor een badkamer in nieuwbouw

Wilt u direct duidelijkheid over de kosten voor een badkamer in uw nieuwbouw woning? Vraag dan online een badkamer offerte bij ons aan en wij gaan ermee aan de slag. Hierbij houden wij optimaal rekening met uw wensen, eisen en behoeften. Vanzelfsprekend kunnen wij ook met u meedenken wanneer u nog niet precies weet wat u met de badkamer wilt. Samen komen wij tot het ideale ontwerp voor uw nieuwe badkamer. Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties