Kosten toilet nieuwbouw

Vraag een gratis kostenopgave
ContactNieuw toilet

Kosten voor een toilet in uw nieuwbouwwoning

De kosten van een toilet in nieuwbouw woningen kunnen erg uiteenlopen. In bepaalde gevallen heeft u de keuze om een standaard toilet te laten realiseren, maar in andere gevallen wordt de woning opgeleverd met een kale toiletruimte. Wanneer u een nieuwbouw woning koopt, dan kunt u vaak zelf de keuze maken voor het realiseren van een standaard toilet of het opleveren van de woning met een kaal toilet. Ook meerwerk behoort vaak tot de mogelijkheden. Wilt u een nieuw toilet laten realiseren in een nieuwbouw woning, waarbij u de kosten voor het toilet zo laag mogelijk houdt? Dan realiseert Van Son Installaties een toiletruimte naar wens.

Verschillende kosten voor een toilet in nieuwbouw

De kosten voor een toilet in nieuwbouw zijn eigenlijk nooit gelijk, tenzij het toilet direct bij de bouw wordt gerealiseerd. Bent u zelf verantwoordelijk voor het realiseren van een mooie toiletruimte? Dan zijn de kosten voor het toilet in de nieuwbouw woning voor u en heeft u hier zelf voor een groot deel de controle over. Ditzelfde geldt wanneer u een extra toilet in de woning wilt hebben. Hoe moderner, luxer en uitgebreider de toiletruimte, hoe hoger de kosten. Wij zorgen ervoor dat de kosten aantrekkelijk blijven door de toiletruimte tegen een scherp tarief voor u te realiseren.

Wij berekenen de totaalprijs voor u

Wanneer u een toiletruimte wilt laten realiseren door ons ervaren team, dan kunnen wij een totaalprijs voor u berekenen. Wij berekenen hierbij de kosten voor een nieuw toilet inclusief montage, maar natuurlijk ook het andere werk dat u gedaan wilt hebben. Zo kunt u een kijkje nemen in de showroom om mooi sanitair te kiezen of een keuze maken uit de diverse beschikbare tegels voor vloeren en wanden. Wilt u de kosten voor het toilet in de nieuwbouw woning zo laag mogelijk houden? Dan denken wij graag met u mee.

De kosten voor een toilet in de nieuwbouw meefinancieren?

Veel mensen vragen zich af of zij de kosten voor een toilet in nieuwbouw woningen kunnen meefinancieren in de hypotheek. In veel gevallen worden nieuwbouwwoningen vrij op naam verkocht, waarbij er sprake is van een bouwdepot. Hiervan kunt u de kosten voor het toilet in de nieuwbouw woning voldoen. Koopt u de woning kosten koper en is er geen bouwdepot? Dan is het niet mogelijk om de kosten van het toilet in de nieuwbouw woning mee te financieren binnen uw hypotheek. Dit is sinds 2018 namelijk afgeschaft. In dit geval dient u de kosten zelf te betalen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de kosten voor het toilet in de nieuwbouw woning zo laag mogelijk blijven wanneer u dit wenst.

Wilt u meer weten over de kosten voor een toilet in nieuwbouw?

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht en wilt u meer weten over de opbouw van de kosten voor een toilet in deze nieuwbouw woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij stellen deze kosteloos voor u op. Natuurlijk kunnen wij u ook informeren over de mogelijkheden en adviseren bij het maken van uw keuzes met betrekking tot de toiletruimte of de badkamer met extra toilet. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties