Loodgieter sanitair Nieuwegein

ContactKosten berekenen

Heeft u een loodgieter voor uw sanitair in Nieuwegein nodig? Dan staat Van Son Installaties voor u klaar. Met meer dan 12 jaar ervaring en een eigen team aan zeer ervaren, goed opgeleide en kundige loodgieters is er geen klus die wij niet kunnen klaren.

Gelukkig heeft u doorgaans weinig omkijken naar uw sanitair. Een probleem kan echter altijd optreden. Zeker wanneer het sanitair al iets ouder is. Onze loodgieters beschikken over alle noodzakelijke kennis en middelen om het probleem snel voor u te verhelpen. Bovendien staan wij niet alleen bekend om onze hoge kwaliteit, maar ook om onze goede kosten. Is er sprake van spoed, dan proberen wij u altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn.

De eerlijke loodgieter voor uw sanitair in Nieuwegein

Onze loodgieters zullen altijd een goede inventarisatie maken van het probleem en dit met u bespreken. Wellicht kan uw sanitair gerepareerd worden. Soms is vervangen noodzakelijk of verstandig. Wij leggen u altijd in begrijpelijke taal uit wat het probleem is en hoe dit opgelost kan worden. Zo weet u wat uw opties zijn en kunt u zelf, met behulp van ons advies, de juiste keuze maken.

Als ervaren loodgieter staan wij voor kwaliteit en service. Maar ook voor een heldere communicatie en geen gedoe. Alle werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit. Wij beschikken over onze eigen voorraden en materialen. Wanneer u Van Son Installaties inschakelt als uw loodgieter voor sanitair in Nieuwegein weet u zeker dat u in zee gaat met een betrouwbare partij die u ontzorgt. Wij hoeven geen gebruik te maken van externe partijen. Zo kunnen wij niet alleen kwaliteit en service maar ook snelheid en duidelijkheid garanderen. Bij ons geldt: afspraak is afspraak.

Voor repareren, vervangen en complete installatie

Wij staan voor u klaar voor alle werkzaamheden aan uw sanitair. Of u nu een toilet wilt laten ontstoppen, een kraan wilt laten repareren of een nieuwe spoelbak wilt plaatsen. Wij draaien ook voor kleine klussen onze hand niet om. Wij kunnen u echter ook van dienst zijn met het ontwerpen en plaatsen van een compleet nieuwe toiletruimte of badkamer. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn en verzorgen met plezier een gratis en vrijblijvende offerte voor u.

Direct antwoord op uw vraag? U kunt ons bellen op 030 – 207 25 08

Loodgieter sanitair Nieuwegein

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties