LOODGIETERSWERK

Van sanitair tot afvoer

Van son installaties

ALLROUND LOODGIETERSWERK IN VIANEN (UTRECHT)

Als badkamerspecialist kan loodgieterswerk natuurlijk niet uitblijven. Wij zijn er om u allround te helpen uw badkamer tot droombadkamer te realiseren of toilet te verbouwen zoals u dat wenst. Daarbij komt vaak loodgieterswerk kijken, zoals het aanpassen van leidingwerk, maar ook het aanleggen van vloerverwarming en afvoer. Voor uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden kunt u daarom ook bij ons terecht in regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern.

VAN ONTWERP EN DEMONTAGE TOT HET AFKITTEN

SANITAIR INSTALLEREN DOOR EEN ERVAREN LOODGIETER

Het sanitair van uw keuze en in uw gewenste stijl maakt de badkamer echt ‘af’. Niet alleen doet het veel voor de looks, maar het dient ook goed geïnstalleerd te worden. Dit zorgt voor zekerheid over een veilige situatie en een hoog level van comfort in gebruik. Afhankelijk van wat uw wensen voor de badkamer of het toilet zijn, bespreekt onze loodgieter samen met u wat er precies aan loodgieterswerk gedaan zal worden. Meer weten? U bent altijd welkom om contact op te nemen of bekijk onderstaande pagina.

Van son installaties

AFVOER EN RIOOL AANLEGGEN: DE DETAILS VAN EEN GOED WERKENDE BADKAMER

Afvoer in huis aanleggen, hemelwater afvoeren of riool aanleggen van huis tot straat behoort allemaal tot de werkzaamheden van onze loodgieter. Gebaseerd op uw wensen en de huidige situatie in uw badkamer of toilet weet ons team precies wat ons te doen staat. Geen zorgen, we gaan discreet te werk. We zorgen dus dat alles er tiptop uitziet en goed functioneert, maar bewaken ook de overlast om deze tot een minimum te beperken.

Van son installaties

WATER- EN GASLEIDINGEN AANLEGGEN IN REGIO UTRECHT, VIANEN, NIEUWEGEIN, IJSSELSTEIN EN DE MEERN

Water- en gasleidingen legt onze loodgieter samen met de installateur ook met plezier bij u aan. Daarnaast kunnen we deze ook voor u renoveren, indien dit nodig is voor uw badkamer verbouwing of toilet renovatie. We bieden echt het volledige pakket, en ontzorgen u dus ook op het gebied van water- en gasaansluitingen. Meer hierover vind je op onderstaande pagina.

LEKKAGE IN REGIO VIANEN (UTRECHT)? BEL METEEN!

Een lekkage is natuurlijk vervelend. Daar weten we alles van, en krijgt onze loodgieter helaas ook regelmatig mee te maken. Er zit echter ook een positieve keerzijde aan: onze ervaren loodgieter weet hierdoor de fijnste kneepjes van het vak en helpt u bij zowel het opsporen als oplossen van de lekkage. Bel meteen even, dan komt ons team naar u toe.

Bij Van Son Installaties in Vianen (Utrecht) hebben we zoals u leest een vakkundige loodgieter in huis die u kan helpen met verscheidene werkzaamheden. Wilt u advies over uw badkamer of toilet? Neem dan even contact op. Heeft u een specifieke klus voor onze loodgieter of installateur? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan.