LEKKAGE?

Bel onze spoedtelefoon

Douches

LEKKAGE VERHELPEN IN REGIO VIANEN (UTRECHT)

Last van een lekkage? Dat is erg vervelend. Gelukkig staat onze loodgieter voor u klaar om deze zo spoedig mogelijk te verhelpen. We willen u vragen contact op te nemen met onze spoedlijn, zodat uw verzoek meteen bij de juiste persoon terecht komt, en wij u zo snel mogelijk onze hulp kunnen bieden. Vanuit de regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern, waar onze loodgieter beschikbaar is, is uw probleem binnen no-time opgelost.

Lekkage vinden

EEN LEKKAGE SNEL EN VAKKUNDIG OPSPOREN

Een lekkage is extra vervelend als u niet precies weet waar deze zich bevindt. Onze loodgieter begint daarom met het opsporen van de lekkage. Op deze manier kunnen we ontdekken waar de lekkage is ontstaan, welke oorzaak deze heeft en wat eventuele schade is. Daarom adviseren we altijd om meteen te bellen naar onze spoedlijn, want hoe langer u wacht, hoe meer schade dit kan veroorzaken. Als we het lek hebben opgespoord zullen we deze uiteraard meteen voor u repareren.

Alles in huis

EEN EIGEN VOORRAAD BETEKENT SNELLER HULP BIJ LEKKAGE

We werken voor onderdelen van leidingen met onze eigen voorraad, dus wij kunnen zo snel mogelijk uw probleem oplossen. Dat is een groot voordeel, en zorgt er ook voor dat we er voor onze klanten zo goed mogelijk kunnen zijn. We horen graag meer over uw lekkage, zodat we meteen de juiste tools meenemen om uw lekkage ter plaatse te verhelpen.

Een lekkage kan snel opgelost zijn. Daarom willen we u vragen om meteen contact op te nemen met onze spoedlijn voor het repareren van lekkages in regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern. Op deze manier heeft u direct contact met onze loodgieter, en is hij snel ter plaatse.

Meer weten?

Een offerte aanvragen of heeft u nog vragen? We horen graag van u via onderstaand formulier of onze contactgegevens.