SANITAIR INSTALLATIE

Geniet vol vertrouwen van uw sanitair

Douches

SANITAIR INSTALLEREN IN REGIO VIANEN (UTRECHT)

Het sanitair ‘maakt’ voor het grootste gedeelte uw badkamer. De keuzes die u maakt voor een bepaalde stijl, (trend)kleur en sanitairmerk bepalen de look van uw badkamer of toiletruimte. De losse sanitaironderdelen installeren en een geheel maken van uw badkamer kunt u zonder zorgen overlaten aan onze ervaren installateur en loodgieter. Met ons gehele team zorgen we ervoor dat uw sanitair er prachtig bijstaat in regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern.

Kleine titel

KIES DE TREND VAN DIT MOMENT OF GA OP ZOEK NAAR UW STIJL

Een stijl kiezen voor uw badkamer of toilet is enorm persoonlijk. Het grote aanbod aan sanitairmerken en badmeubels zorgt ervoor dat u altijd ruime keuze heeft en kan mixen ‘n matchen met verschillende stijlen en details. Daar weten wij alles over, dus ook als u nog niet helemaal weet hoe uw badkamer of toilet er uit moet komen te zien, bieden we u graag advies. Ook over de mogelijkheden rondom uw huidige badkamer of toilet hebben we het met plezier met u. Alvast online oriënteren? Bekijk dan hieronder onze projecten

Kleine titel

LOODGIETERSWERK VOOR HET INSTALLEREN VAN SANITAIR

Bij de installatie van sanitair komt vrijwel altijd loodgieterswerk kijken. Daarom hebben we een ervaren loodgieter in huis die u kan helpen met verschillende werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleggen van vloerverwarming, leidingwerk, afvoer en riolering. Meer weten over loodgieterswerk? Dan verwijzen we u graag door naar onderstaande pagina.

Kleine titel

DE KOSTEN VOOR SANITAIR INSTALLEREN

De kosten van sanitair installeren variëren. Ze zijn namelijk afhankelijk van uw wensen en aanpassingen die gemaakt dienen te worden aan de huidige badkamer of het huidige toilet. Misschien wilt u wel de gehele badkamer verbouwen of het toilet renoveren, of slechts een extra wastafel door ons laten plaatsen. We kunnen u met beide op vakkundige wijze helpen, en ronden het project van A tot Z voor u af. We horen dan ook graag van u, zodat we u een op maat gemaakte offerte kunnen toesturen.

Sanitair installeren in regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern is wat het team van Van Son Installaties graag doet. Bel even voor advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan zodat we uw badkamerproject kunnen starten.

Meer weten?

Een offerte aanvragen of heeft u nog vragen? We horen graag van u via onderstaand formulier of onze contactgegevens.