WATER- EN GASLEIDINGEN

Van aanleg tot reparatie

Water- en gasleidingen

WATER- EN GASLEIDING AANLEGGEN EN REPAREREN DOOR PROFESSIONALS

Water- en gasleidingen zijn de basis voor een ideale badkamer. Niet alleen de looks zijn immers belangrijk, ook de werking van uw sanitair is een doorslaggevende factor in hoe tevreden u met uw badkamer of toiletruimte bent. En het door u gekozen sanitair kan een aantal aanpassingen in het leidingwerk vragen. Onze loodgieter zorgt er echter voor dat dit perfect in orde komt, zodat u kunt genieten van een mooie en ideaal functionerende badkamer of toilet. Meer weten of een offerte aanvragen? Neem gerust contact op. We werken in de regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern. Hopelijk tot ziens!

Van A tot Z

LEIDINGEN AANLEGGEN EN ONTWERPEN

We beginnen altijd bij het ontwerp als we een nieuwe water- of gasleiding aanleggen. Onze ervaren loodgieter weet precies waar hij op moet letten zodat uw wensen in de badkamer of het toilet realiteit worden. Na het ontwerp gaan we over tot uitvoering, waarbij we zorgen dat de waterleidingen naadloos aansluiten en goed zijn afgewerkt achter uw sanitair. Zo kunt u blijvend genieten van uw strakke badkamer en toilet, en kunnen wij met een gerust hart naar huis.

WATER- EN GASLEIDINGEN RENOVEREN MET SNEL TER PLAATSE TEAM

Het kan zijn dat de huidige leidingen niet voldoen aan uw wensen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u een regendouche wilt laten plaatsen, maar de druk in de leidingen en de leidinggrootte hier niet voldoende voor zijn. We controleren met uw wensen in ons achterhoofd daarom altijd de huidige situatie van uw badkamer of toilet, en zullen vervolgens een voorstel doen om deze te renoveren indien nodig.

support

ONDERHOUD VOOR UW LEIDINGWERK

Als we uw water- en gasleiding hebben geplaatst, komen we graag nog even om de zoveel tijd bij u langs. Het is namelijk, zeker bij een nieuwe leiding, goed om in de gaten te houden hoe deze functioneert. Daarom checken we bij deze regelmatige controles uw leidingen op lekkage-gevaar door middel van een druktest. Op deze manier weet u zeker dat u uw badkamer en toilet veilig kunt blijven gebruiken.

GAS- EN WATERLEIDING REPAREREN? ONZE LOODGIETER LOST HET OP.

Omdat onze loodgieter werkt met een directe voorraad die we zelf in ‘huis’ hebben, kunnen we u altijd snel van dienst zijn. Dat is natuurlijk wel zo prettig als uw water- of gasleiding problemen vertoont. We willen u vragen indien dit het geval is, om wel even meteen te bellen met onze speciaal hiervoor ingerichte spoedlijn. Uw aanvraag komt vervolgens zo snel mogelijk bij onze loodgieter terecht, waardoor hij binnen no time bij u ter plaatse is.

Voor een breed aanbod aan werkzaamheden rondom uw gas- en waterleidingen kunt u dus bij ons familiebedrijf terecht. Meer weten of alvast een offerte aanvragen voor werkzaamheden aan uw gas- en waterleiding in regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern? Neem dan eens vrijblijvend contact op.

Meer weten?

Een offerte aanvragen of heeft u nog vragen? We horen graag van u via onderstaand formulier of onze contactgegevens.