Nieuw toilet inclusief installatie

Wij installeren vakkundig en snel uw nieuwe toilet
ContactToilet installatie

Nieuw toilet inclusief installatie

Wilt u een nieuw toilet inclusief installatie laten verzorgen door een ervaren bedrijf? Dan staat het professionele team van Van Son Installaties voor u klaar. Wij bieden u een zeer complete service op het vlak van renovaties en verbouwingen van badkamers en toiletruimten. Wanneer u interesse heeft in het laten realiseren van een de installatie van uw nieuwe toilet, dan staan wij graag voor u klaar. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor het verplaatsen van de wc afvoer wanneer dit nodig is. Vooraf bespreken wij goed met u wat de mogelijkheden zijn en welk resultaat wij u kunnen garanderen.

Nieuw toilet inclusief installatie door Van Son Installaties

Wanneer u kiest voor de toilet installatie door Van Son Installaties, dan kiest u voor een vakkundige service met een garantie op een eindresultaat naar wens. Wij kunnen enkel een nieuw toilet inclusief installatie aanbieden, maar wij kunnen ook de hele ruimte renoveren of verbouwen wanneer dit wenselijk is. Dit geldt voor de toiletruimte en voor de badkamer met extra toilet. Heeft u een ruime badkamer, maar is daar nog geen tweede toilet aanwezig? Dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor u regelen.

Wij denken graag met u mee

Wilt u uw toiletruimte eens goed onder handen laten nemen? Dan kan een renovatie of verbouwing een goed idee zijn. Wij kunnen u diverse toilet renovatie ideeën of inspiratie voor een toiletverbouwing bieden. Geen toiletruimte of badkamer is hetzelfde. Daarom denken wij met u mee op basis van de specifieke ruimte in uw woning. Wij kunnen een mooie 3D schets maken van een badkamer of toiletruimte, zodat u zich ook daardoor kunt laten inspireren. Daarnaast is het mogelijk om diverse zaken, zoals sanitair en tegels, te bekijken in de showroom.

Wij kunnen uw complete toiletruimte renoveren of verbouwen

Een nieuw toilet inclusief installatie is relatief snel te realiseren. Zeker wanneer het nieuwe toilet moet worden gemonteerd op de plaats van het oude toilet is het allemaal vrij snel te regelen. Wij kunnen niet alleen zorgen voor een nieuw toilet inclusief installatie, maar wij kunnen ook de complete toiletruimte renoveren of verbouwen. Gaan wij de toiletruimte verbouwen, dan kunt u zich voorstellen dat hier meer tijd in gaat zitten. Wij maken daarom altijd een heldere planning en deze overleggen wij goed met u. Zo weet u altijd precies wat wij voor u gaan doen en wanneer wij dit doen.

Wilt u ook uw nieuwe toilet geïnstalleerd hebben?

Heeft u interesse in een nieuw toilet inclusief installatie door een ervaren installateur? Dan is Van Son Installaties u graag van dienst. Wilt u een complete toiletrenovatie of –verbouwing door ons laten uitvoeren? Dan staan wij ook voor u klaar. Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen en behoeften. Natuurlijk kunnen wij in alle gevallen eerst een vrijblijvende offerte voor u opstellen, zodat u ook financieel helderheid heeft. Wilt u een afspraak maken maar heeft u eerst nog vragen of behoefte aan meer informatie en advies? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties