Nieuw toilet inclusief montage

Wij installeren uw nieuwe toilet inclusief montage
ContactHangend toilet

Nieuw toilet inclusief montage

Uw nieuwe toilet laten monteren door een ervaren bedrijf? Dan kiest u voor de dienstverlening van Van Son Installaties. Wij hebben een ruime ervaring in het plaatsen van toiletten, maar ook in het renoveren en verbouwen van toiletruimten. Wanneer het wenselijk is kunnen wij u een complete dienstverlening aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Voor een nieuw toilet inclusief montage garanderen wij u uiteraard altijd de beste kwaliteit. Zo kunt u zeker jarenlang genieten van uw nieuwe toilet.

Een nieuw toilet laten monteren door Van Son Installaties

Wanneer u kiest voor een nieuw toilet inclusief montage door Van Son Installaties, dan kiest u voor een uitgebreide dienstverlening van hoge kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten altijd kunnen rekenen op een vakkundig eindresultaat waar zij jarenlang plezier van zullen hebben. Wij zetten ons dan ook in om een 100 procent klanttevredenheid te behouden. Wanneer wij ter plaatse komen voor het realiseren van een nieuw toilet inclusief montage, dan bent u zeker van een professionele, vriendelijke en betaalbare service van ons ervaren team.

Een staand of hangend toilet plaatsen

Er zijn tegenwoordig natuurlijk veel verschillende soorten toiletten beschikbaar. Wanneer u interesse heeft in een nieuw toilet inclusief montage, dan kunt u kiezen voor een standaard staand toilet in een model naar keuze. Laat u liever een hangend toilet plaatsen door ons ervaren team? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Heeft u nu een staand toilet en wilt u een hangend toilet? Dan moet er natuurlijk één en ander aangepast worden aan uw toiletruimte. Uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen. Indien gewenst kunnen wij uw hele toiletruimte onder handen nemen.

Een compleet nieuwe toiletruimte

Een toilet verbouwen of renoveren is vanzelfsprekend een grotere klus dan enkel het realiseren van een nieuw toilet inclusief montage. Wij kunnen vooraf goed met u bespreken wat uw wensen en eisen zijn. Op basis daarvan kunnen wij u ideeën aanreiken betreffende het nieuwe ontwerp wanneer u echt totaal iets anders wilt. Samen met u komen we tot een ontwerp dat goed bij u past. Vervolgens gaat ons team professionals aan de slag om het ontwerp om te zetten in realiteit. Wij overleggen onze planning goed met u, zodat u precies weet wat wij gaan doen en wanneer wij dit voor u gaan doen. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden niet langer duren dan nodig, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe toiletruimte.

Wilt u ook uw nieuwe toilet laten monteren?

Heeft u interesse in een nieuw toilet inclusief montage, of in een complete toiletverbouwing of –renovatie? Dan stellen wij graag een vrijblijvende offerte op. Dit doen wij op basis van uw wensen en eisen. Wij staan garant voor aantrekkelijke prijzen en een eindresultaat van hoge kwaliteit. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties