Sanitair renovatie nabij Nieuwegein

Is uw sanitair aan vernieuwing toe? Van Son Installaties uit Vianen, nabij Nieuwegein, helpt u graag bij het uitvoeren van uw project. Wij werken volgens de laatste trends en technische mogelijkheden. Neem contact met ons op om meer te horen over de verschillende mogelijkheden.

Badkamerrenovatie door Van Son Installaties

Een volledige sanitair renovatie omvat veel werkzaamheden: werkzaamheden aan de afvoer, stucwerk, betegelen en het plaatsen van een nieuwe toilet, bad en/of douchecabine. Wij verzorgen alles tot in de puntjes met aandacht voor details. U kunt de verbouwing met een gerust hart aan ons overlaten. Weet u nog niet precies wat u wilt? Wij geven u graag advies en helpen u bij het ontwerpen van een badkamer die aan al uw wensen voldoet.

Naast sanitair renovatie kunt u Van Son ook inschakelen voor cv-ketel installatie en onderhoud. Ook bij storingen kunt u op ons rekenen. Wilt u ons beter leren kennen of een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website, via de telefoon en via e-mail. Hebt u last van een storing? Bel dan ons storingsnummer. Wij laten u graag meer weten over onze werkwijze en geven u informatie over de kosten van een renovatie. Wij zijn gevestigd in Vianen (Utrecht) en werken ook in de omliggende regio, waaronder Houten en Nieuwegein.

Mogen wij uw badkamerrenovatie uitvoeren? Wij helpen u graag!

Tijdens de sanitair renovatie nemen wij u alle zorgen uit handen. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten of problemen tijdens het plaatsen. Als u akkoord gaat met onze offerte, ontzorgen wij u volledig. Het proces van een badkamerrenovatie begint bij de volgende vraag: hoe ziet uw droombadkamer eruit? Vanuit uw wensen en stijl helpen onze experts u met een visualisatie door middel van een 3D model. Ook staan onze experts klaar met adviezen over indeling en stijl. Zo komen we samen tot een geschikt ontwerp voor uw droombadkamer.

In onze showroom in Vianen, nabij Nieuwegein, kunt u producten uitzoeken die passen bij de stijl die u voor ogen hebt. Wij hebben meer dan 12.500 artikelen in onze showroom, waaronder tegels, sanitair, accessoires en meer. U kunt hier zeker vinden wat u zoekt. Na het maken van de plannen en het uitzoeken van de artikelen is het tijd voor de sanitair renovatie. Onze badkamerinstallateur helpt u, indien nodig, met het demonteren van de oude badkamer. Vervolgens wordt uw nieuwe badkamer voor u geïnstalleerd.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en leer meer over de sanitair installatie die wij u kunnen aanbieden.