Over ons

Ontdek het team

Van Son Installaties werd opgericht in februari 2010, in Tilburg, als eenmanszaak. Daar hebben we een mooie klantenkring opgebouwd, maar toch besloten we het bedrijf te verhuizen naar Utrecht. Tot het najaar van 2019 bleef Van Son Installaties een eenmanszaak, opgericht door Patrick van Son. Door grote drukte is het bedrijf in september 2019 uitgebreid naar een B.V. Tegenwoordig mogen wij gemiddeld 10 tot 12 nieuwe offerteaanvragen per dag ontvangen en renoveren wij maandelijks gemiddeld 15 tot 18 badkamers en toiletruimten. Graag stellen wij ons ervaren team aan u voor.

van-son-installatiebedrijf-patrick-1

Patrick

Patrick is dé ondernemer achter Van Son Installaties. Hij besloot in 2010 zijn eigen bedrijf te starten, omdat hij nooit goed zijn draai kon vinden bij werkgevers. “Ik heb bij meerdere werkgevers veel ervaring opgedaan, maar steeds voelde het alsof er toch iets miste. Ik haalde er niet genoeg voldoening uit. Zo volgde uiteindelijk de stap naar mijn eigen bedrijf en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik ben trots op het bedrijf zoals het nu is en op alle klanten die hun vertrouwen in onze handen leggen.”

van-son-installatiebedrijf-tessa-1

Tessa

Van Son Installaties groeide en de vraag werd te groot voor Patrick om alles nog alleen op te kunnen pakken. Zijn vrouw Tessa besloot in september 2019 haar eigen baan op te zeggen en bij Van Son Installaties te gaan werken als planner en administratief medewerkster. Naast haar Hbo-opleiding spreken ook haar technisch inzicht en haar sociale, communicatieve vaardigheden sterk voor haar binnen het bedrijf. “Ik vind het interessant dat ik Patrick kan ondersteunen met het realiseren van de facturatie en de planning binnen Van Son Installaties.”

van-son-installatiebedrijf-peter-1

Peter

In september 2019 kwam ook Peter, de vader van Patrick, het team van Van Son Installaties versterken. Hij is dé man die alle servicemeldingen bij het bedrijf oplost, waarbij zijn opleiding MTS Bouwtechniek goed van pas komt. Daarnaast denkt hij graag mee met de klanten. “Patrick vroeg mij voor deze baan en het sprak me heel erg aan. Ik hou van afwisselend werk bij verschillende klanten. Elke dag is weer een spannende dag en treffen we bijzondere dingen aan. We komen de gekste situaties tegen en we lossen het steeds weer op. Daar hou ik van!”

van-son-installatiebedrijf-wesley-1

Wesley

Het team van ons bedrijf wordt compleet gemaakt met Wesley, een ervaren vakman die ook in 2019 is ingestapt. Hij heeft installatietechniek gestudeerd, met een specialisatie in verwarmingstechnieken. Perfect voor een baan bij Van Son Installaties! “Van Son is een jong en innovatief bedrijf. Iedere dag valt er iets nieuws te leren op het gebied van badkamers en trends. Hierdoor blijft het leuk en vooral uitdagend om met Patrick samen te werken”.

VACATURES BIJ VAN SON INSTALLATIES IN UTRECHT