Renovatie badkamer Houten

ContactKosten berekenen

Een renovatie van uw badkamer in Houten is natuurlijk niet iets dat u met regelmaat doet. Wanneer u uw badkamer laat renoveren, wilt u natuurlijk dat dit in alle aspecten goed gebeurt. Van Son Installaties is u graag van dienst. Dankzij meer dan 12 jaar ervaring en een eigen team aan zeer goed opgeleide en kundige installateurs en loodgieters zorgen wij voor uw nieuwe droombadkamer. Daarbij voeren wij alle werkzaamheden in eigen huis uit.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van particuliere installaties met ons eigen team. Wij bieden u niet alleen kwaliteit, maar leveren ook excellente service. Een prettige communicatie, duidelijkheid en geen gedoe. Dat is waar wij voor staan. Bovendien staan wij bekend om onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

De expert voor de renovatie van uw badkamer in Houten

De renovatie van uw badkamer in Houten is bij ons in kundige handen. Onze loodgieters en installateurs kunnen alle facetten van de renovatie voor hun rekening nemen. Van het verwijderen van uw huidige sanitair tot het aansluiten van de laatste kraan of plaatsen van de laatste tegel: wij ontzorgen u volledig.

De renovatie van uw badkamer in Houten is waarschijnlijk iets waar u lange tijd naartoe heeft gewerkt. Het is een mooi moment. Van een prachtige nieuwe badkamer kunt u immers vele jaren dagelijks genieten. Dan is het wel belangrijk dat uw badkamer in alle opzichten aan uw wensen en eisen voldoet. Dankzij de kennis en expertise van Van Son Installaties bent u hiervan verzekerd.

Naast de installatie van een badkamer waar u helemaal gelukkig mee bent, vinden wij het ook belangrijk dat u het gehele proces als prettig ervaart. Daarom hechten wij veel waarde aan een prettige, duidelijke communicatie. Het is onze taak om u te ontzorgen. Daarom voeren wij alles in eigen beheer uit. Ook het ontwerpen van uw badkamer. Voordat wij deze plaatsen, zorgen wij namelijk voor een fraaie 3D-schets waarin al uw wensen en eisen zijn verwerkt.

Vraag geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte aan

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Maak werk van de renovatie van uw badkamer in Houten en vraag geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte aan bij Van Son Installaties. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. U bent ook van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showroom.

Direct antwoord op uw vraag? U kunt ons bellen op 030 – 207 25 08

Renovatie badkamer Houten

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties