Sanitair installatiebedrijf De Bilt

ContactKosten berekenen

Wanneer u toe bent aan het vervangen van uw sanitair of het laten plaatsen van een nieuw toilet of nieuwe badkamer, bent u natuurlijk op zoek naar een goed en ervaren sanitair installatiebedrijf in De Bilt. Van Son Installaties staat voor u klaar. Met meer dan 12 jaar aan ervaring en een eigen, zeer kundig en goed opgeleid team van installateurs en loodgieters staan wij voor u klaar om uw wensen op het gebied van sanitair voor u te vervullen.

Nieuw sanitair laten installeren is best een grote stap. U doet een aanzienlijke investering en wilt hier natuurlijk kwaliteit voor terugzien. Wij garanderen u deze kwaliteit. Van Son Installaties staat bekend om een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Daarbij hechten wij bijzonder veel waarde aan een goede service en prettige samenwerking. Het feit dat veel gerenommeerde groothandels en leveranciers ons kiezen als vaste montagepartner zegt alles over onze kwaliteit.

Het sanitair installatiebedrijf in De Bilt voor kleine en grote klussen

Wij zijn het sanitair installatiebedrijf in De Bilt dat u in kunt schakelen voor alle klussen aan uw toilet of badkamer. Wij zijn gespecialiseerd in particuliere installaties en draaien onze hand niet om voor grote klussen. Ook niet voor kleine. U kunt ons inschakelen voor het plaatsen van een nieuwe kraan of wastafel, maar ook voor het installeren van een prachtige nieuwe badkamer of toiletruimte.

Wij werken met ons eigen team aan vaste specialisten. Wanneer u ons inschakelt als sanitair installatiebedrijf in De Bilt verrichten wij alle werkzaamheden zelf. U heeft dus geen gedoe met moeilijke planningen, leveringen van externe leveranciers of afspraken met derden. Hiermee zorgen wij voor kwaliteit, service en duidelijkheid. Afspraak is afspraak.

Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met u te bespreken. U bent van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen. Ook kunnen wij aan de hand van uw wensen concrete oplossingen voordragen. Bent u op zoek naar een compleet nieuw toilet of nieuwe badkamer? Dan maken wij een fraai 3D ontwerp voor u.

Neem contact met ons op voor een afspraak of offerte

Wilt u uw wensen bespreken en bent u benieuwd naar wat wij als sanitair installatiebedrijf in De Bilt voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken of om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

Direct antwoord op uw vraag? U kunt ons bellen op 030 – 207 25 08

Sanitair installatiebedrijf De Bilt

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties