Sanitair installatiebedrijf Zeist

ContactKosten berekenen

Van Son Installaties is een zeer ervaren sanitair installatiebedrijf in Zeist. Wij kunnen al uw wensen vervullen met behulp van ons eigen, goed opgeleide en kundige team aan installateurs en loodgieters. Wanneer u uw sanitair laat vervangen, wilt u natuurlijk dat dit professioneel en netjes gebeurt. Het is immers een installatie voor de lange termijn. Iets waar u nog vele jaren lang elke dag zorgeloos van wilt kunnen genieten. Wij zorgen hiervoor.

Van Son Installaties staat bekend om een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Of het nu gaat om kleine werkzaamheden zoals het installeren van een nieuwe kraan of het uitvoeren van een complete badkamerrenovatie.

Uw persoonlijke sanitair installatiebedrijf in Zeist

Wij zijn uw persoonlijke sanitair installatiebedrijf in Zeist dat het verschil maakt met kwaliteit, service en gemak. Omdat wij werken met ons eigen team aan specialisten, bent u nooit afhankelijk van externe leveranciers of derde partijen. Wij beloven u naast kwaliteit en service dan ook een prettige communicatie en geen gedoe. Afspraak is afspraak. U profiteert van een vast aanspreekpunt. Omdat alle werkzaamheden in eigen beheer worden uitgevoerd, profiteert u ook van scherpe kosten.

Alle materialen die u nodig hebt, kunnen wij uit eigen voorraad leveren. Zo zorgen wij voor een snelle levering. Bovendien bieden wij u zeer veel keuze. Wij hebben sanitair voor elke portemonnee en elke smaak.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wij staan voor u klaar om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom in onze showroom om ons sanitair en overige producten voor uw toilet of badkamer te komen bekijken. Wij nemen graag de tijd voor u en komen samen tot een perfect ontwerp. Wellicht bent u alleen op zoek naar nieuw sanitair, maar misschien wilt u uw complete badkamer laten vervangen. Wij zijn het sanitair installatiebedrijf in Zeist dat niet alleen kan leveren en installeren, maar indien gewenst ook een fraaie 3D-schets van uw nieuwe badkamer voor u kan maken.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Ook uw nieuwe sanitair of badkamer realiseren wij snel, vakkundig en tegen uitstekende prijzen. Heeft u vragen? Bel of mail ons en wij geven u alle informatie die u nodig hebt.

Direct antwoord op uw vraag? U kunt ons bellen op 030 – 207 25 08

Sanitair installatiebedrijf Zeist

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties