Toilet renovatie ideeën

Bekijk onze opgeleverde projecten en doe inspiratie op
ContactProjecten

Toilet renovatie ideeën

Toilet renovatie inspiratie is natuurlijk altijd welkom. Bij een toilet renovatie gaat het in de meeste gevallen om het ‘up to date’ maken van de toiletruimte. De toiletruimte is dé ruimte in huis die het minst aandacht krijgt. In veel gevallen wordt er niet naar omgekeken zo lang alles in orde is. Hierdoor raken toiletruimten op den duur verouderd en voldoen ze niet meer aan de eisen van vandaag. U kunt zich dan laten inspireren om uw toiletruimte onder handen te laten nemen. U kunt hiervoor goed terecht bij Van Son Installaties.

Wij denken met u mee over toilet renovatie ideeën

Een nieuw toilet is vaak een belangrijk punt bij een toilet renovatie, maar er zijn meer toilet renovatie ideeën om te overwegen. Zo kiezen steeds meer mensen voor een hangend toilet in plaats van een staand toilet. Wanneer er nog een staand toilet aanwezig is, en u wilt nu een hangend toilet, dan is het nodig om de wc afvoer te verplaatsen. Het spreekt voor zich dat de oude afvoer dan netjes weggewerkt moet worden. U wilt immers niet met een gat in de grond blijven zitten. Wij kunnen de afvoer dichten en het tegelwerk vervangen om een mooi resultaat neer te zetten.

Uiteraard berekenen wij vrijblijvend de kosten

U kunt natuurlijk niet alleen bij ons terecht voor de nodige toilet renovatie ideeën. Ook voor de uitvoering bent u bij ons welkom. Ditzelfde geldt wanneer u de toiletruimte wilt laten verbouwen. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen. De kosten voor een nieuwbouwtoilet, waarbij wij met een lege ruimte starten, liggen natuurlijk heel anders dan bij het verbouwen of renoveren van een bestaande toiletruimte. Daarom berekenen wij de kosten vrijblijvend voor u op basis van de geldende situatie. Wij stellen kosteloos een offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wij zetten de ideeën om in werkelijkheid

Heeft u goede toilet renovatie ideeën opgedaan en wilt u het toilet renoveren? Dan staan wij voor u klaar. Heeft u toch besloten om het wat groter aan te pakken en wilt u het toilet verbouwen? Dan bieden wij u ook onze dienstverlening aan. Wij kunnen alle inspiraties en ideeën voor u omzetten in werkelijkheid. Natuurlijk kunnen wij de ideeën of verbouwingsplannen eerst voor u omzetten in een 3D schets, zodat u op beeld kunt zien hoe het in werkelijkheid zal worden.

Kunt nog wel wat renovatie ideeën gebruiken?

Wanneer u behoefte heeft aan goede toilet renovatie ideeën, dan denken wij graag met u mee. Ook maken wij graag een 3D schets voor u, zodat we vanaf de schets kunnen werken naar een ontwerp op maat. Voor inspiratie op het vlak van sanitair en tegels kunt u ook een bezoek brengen aan de showroom. Uiteindelijk komen we altijd tot een ontwerp dat perfect bij u past, of u nu kiest voor een renovatie of toch een verbouwing. Aan de hand van het ontwerp kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen. Wilt u eerst meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties