KOSTEN VOOR EEN NIEUW TOILET

Wij denken met u mee

Van son installaties

KOSTEN NIEUW TOILET OF KOSTEN TOILET RENOVATIE?

Een nieuwbouw toilet brengt andere kosten met zich mee dan een toilet renovatie of verbouwing. Maar naar welke van de twee bent u op zoek? Daarnaast horen we graag van u of u op zoek bent naar een volledig nieuwe toiletruimte, of de plaatsing van een nieuwe toiletpot. Samen met onze ervaren installateurs bepalen we aan de hand van uw wensen wat gave sanitairmerken zijn die bij uw droombadkamer of toilet horen, en welke handelingen onze installateur zal uitvoeren om tot de realisatie hiervan te komen. En zo weten we precies wat u aan kosten kunt verwachten. Echt maatwerk, dus! Meer weten of alvast een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan contact op met een van de collega’s van Van Son Installaties en wie weet tot snel.

VAN ONTWERP EN DEMONTAGE TOT HET AFKITTEN

DE KOSTEN VOOR EEN TOILET VERBOUWING: WAAR MOET U AAN DENKEN?

Een toiletruimte naar wens is een veelgehoorde vraag bij Van Son Installaties. Veel nieuwbouwwoningen komen met een standaard toilet, of een kale ruimte. Maar een toiletruimte tot in de details omtoveren zodat deze echt in uw interieur past, dat is waar wij expert in zijn. Misschien mist u iets, zoals een wastafel of heeft u liever een hangend toilet in plaats van een staand model. Wat uw ideale ‘plaatje’ ook is, we gaan het voor u waarmaken. De kosten hiervan zijn afhankelijk van hoe dat ideale plaatje er precies uitziet, en wat de huidige situatie is. Daarom horen we graag meer van u, via ons contactformulierde mail of telefonisch.

Van son installaties

KOSTEN VOOR EEN TOILET RENOVATIE IN UTRECHT, VIANEN, NIEUWEGEIN, IJSSELSTEIN EN DE MEERN

De verbouwing of renovatie van uw toilet kan aanvoelen als een grote klus. We helpen u graag dit uit handen te nemen, zodat u een aanspreekpunt heeft voor dit project en u zeker weet dat u goed zit met een ervaren en betrouwbare badkamerspecialist. Nog meer voordelen hiervan? Als badkamerspecialist weten we een stuk meer dan andere installateurs zonder badkamerspecialisatie. We kunnen u dan ook precies vertellen wat de kosten van uw toilet renovatie of toilet verbouwing gaan zijn. Meer weten? Vraag een offerte aan!

OPENHEID OVER UW KOSTEN

Veel mensen vragen zich af of zij de kosten voor een toilet in nieuwbouwwoningen kunnen meefinancieren in de hypotheek. In veel gevallen worden nieuwe woningen vrij op naam verkocht, waarbij er sprake is van een bouwdepot. Hiervan kunt u de kosten voor het toilet in de nieuwbouwwoning voldoen. Koopt u de woning kosten koper en is er geen bouwdepot? Dan is het niet mogelijk om de kosten van het toilet in de nieuwbouwwoning mee te financieren binnen uw hypotheek. Dit is jaren geleden namelijk afgeschaft. In dit geval dient u de kosten zelf te betalen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de kosten voor het toilet in de nieuwbouw woning zo laag mogelijk blijven.

Bent u benieuwd wat de kosten voor uw nieuwe toilet of toilet verbouwing zijn? Geef uw wensen aan ons door in een gratis en vrijblijvende offerte, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.