NIEUW TOILET

Ga voor een geheel nieuwe look

Van son installaties

KOSTEN NIEUW TOILET IN REGIO VIANEN

Een nieuw toilet installeren. Dat vinden we altijd een gaaf project. Vanaf nul een toilet helemaal inrichten zoals u het wenst is namelijk uniek! Daarom is stap één het bieden van een luisterend oor. We horen graag welke stijl u zoekt, of u al een sanitairmerk in gedachten heeft en of u op zoek bent naar een specifieke indeling. Ook als u nog niet precies weet hoe het eindresultaat eruit moet komen te zien zijn we uw partij. Met experts op het gebied van design, trends, sanitair en installatie heeft u met Van Son Installaties een complete installateur in de regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern tot uw beschikking.

VAN ONTWERP EN DEMONTAGE TOT HET AFKITTEN

EEN NIEUW TOILET LATEN INSTALLEREN VAN A TOT Z

Een volledige nieuwe toiletruimte of een nieuwe toiletpot installeren: we kunnen beiden voor u van A tot Z verzorgen. Ook is er bij ons flexibiliteit als het gaat om een aparte toiletruimte of een toilet in de badkamer. Hier kunnen we eigenlijk alles mee, dus kom maar op met uw wensen en voorkeuren. We werken graag samen met u aan het mooiste eindresultaat, dus u bent leading in uw wensen. En wij? Wij zorgen ervoor dat we onze expertise inzetten om u de kwaliteit te bieden die u mag verwachten van een ervaren installateur. Zo zorgen we ervoor dat alles netjes verzorgd is, we u kunnen adviseren over trends en nieuwe technieken, en u bent voorzien van een professionele en deskundige installatie van zowel het sanitair als de afwerking van uw toiletruimte of badkamer.

Van son installaties

EEN TOILET IN EEN NIEUWBOUWWONING INSTALLEREN DOOR VAN SON INSTALLATIES

Bij de installatie van een toilet in een nieuwbouwwoning komen vaak een aantal vragen naar voren. Hoe zit het met de kosten? Kan ik mijn nieuwe toilet tegelijk met de afronding van het huis laten opleveren? Wat zijn de voor- en nadelen van een standaard toilet en hoe zit het met meerwerk? Dit zijn vragen die we graag voor en met u beantwoorden in een persoonlijk gesprek. Neem gerust eens contact op, zodat onze installateur en andere experts u meer kunnen vertellen.

KOSTEN TOILET VERBOUWING OF NIEUW TOILET: WE VERTELLEN U MEER

We begrijpen dat u voor uw wensen graag een indicatie wilt van de kosten van uw nieuwe toilet. En die kunnen wij u geven! We horen graag wat u precies wenst, of kunnen u uiteraard adviseren als u hier nog niet zeker van bent. Op basis van uw wensen en voorkeuren kunnen wij u een exacte offerte sturen met daarin de precieze kosten. Wel zo makkelijk en transparant! Meer weten over hoe dat in elkaar steekt? Raadpleeg dan even deze pagina.

Mogen wij voor u uw nieuwe toiletruimte of toilet installeren? Dat doen we maar al te graag! Benader onze installateur voor een deskundige installatie in de regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern.